• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

17.06.2017

14:56

(FOTO/VIDEO) NIKAD VIĐENE fotografije princeze Dajane!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) NIKAD VIĐENE fotografije princeze Dajane!

Podeli vest

edna aukcijska kuća objavila je fotografije pokojne princeze nastale nedugo nakon što se udala za princa Čarlsa

Gumene čizme, stara parka jakna, obične farmerice i šareni šal nisu bili deo njenog uobičajenog načina odevanja, ali je nemoguće ne prepoznati ledi Di čim vidite širok i spontan osmeh na ovim fotografijama, piše Glossy.

Aukcijska kuća Litlton Okšens iz Vorčerstešira objavila je nedavno prelepe fotografije pokojne princeze od Velsa, koje su, kako piše Mirror, nastale početkom osamdesetih godina prošlog veka. 

Na njima su, pored Dajane, njena prijateljica i deveruša ledi Sara Šato, princ Čarls i Viskaunt Linli. 

Fotografije, koje su snimljene u blizini Ričmonda, vrlo brzo su obišle svet, a svima je privukao pažnju jedan detalj - iako je ovako odevena pozirala pre više od 35 godina, ledi Di bi i danas izgledala u trendu u ovoj odeći!

(VIDEO) TAJNI DNEVNIK PRINCEZE DAJANE! Otkrila je detalje o braku sa princom Čarlsom i njegovoj aferi sa Kamilom Parker!

Tako je to s besmrtnim ikonama stila! 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija