• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

10.07.2017

18:15

(FOTO) RAZVEDENI, KO U BRAKU ŽIVE! Adriana Lima i Marko Jarić ne mogu jedno bez drugog!

Showbiz

(FOTO) RAZVEDENI, KO U BRAKU ŽIVE! Adriana Lima i Marko Jarić ne mogu jedno bez drugog!

Podeli vest

Adrijana Lima i Marko Jarić sa ćerkicama uživaju na primorju i ponašaju se kao da im ljubav cveta iako je manekenka pre četiri meseca uslikana kako se ljubi sa drugim

Brazilska lepotica Adrijana Lima uvek se vraća svom bivšem mužu Marku Jariću, iako svetski mediji pišu o njenim ljubavnim romansama. Manekenka trenutno boravi sa srpskim košarkašem u Budvi u Crnoj Gori, gde se videla čak i sa nekadašnjom svekrvom Leposavom. Bez obzira na to što je pre samo četiri meseci uslikana kako se ljubi sa bejzbol igračem Metjuem Harvijem, Lima očigledno ne može da preboli našeg Marka.

Viktorijin anđeo već nekoliko dana sa bivšim mužem obilazi Sveti Stefan, a društvo im prave ćerkice Sijena i Valentina. Lima i Jarić se ne kriju, pa oboje svakodnevno postavljaju fotke sa putovanja. Prema fotografijama, niko ne bi rekao da su razvedeni jer deluju kao velika srećna porodica.

Instagram

VIDELA SE I SA BIVŠOM SVEKRVOM
U znak poštovanja prema baki moje dece. Žiža, volimo te, napisala je Adrijana Lima na Instagramu

Bivša srpska snajka je oduševljena Crnom Gorom, pa osim što se brčka na moru, Adrijana je želela da obiđe sve znamenitosti. Marko je poveo nju i ćerkice u šetnju, a ona se posebno oduševila pravoslavnim crkvama koje je obišla na Svetom Stefanu.

Seksi Brazilka je srećna što im na letovanju društvo pravi i bivša svekra Leposava Jarić. Ona je postavila fotografiju na kojoj je sa Jarićevom mamom i poručila je da je voli.

Instagram

Proslavili zajedno Dan zaljubljenih

Marko Jarić i Adrijana Lima su ove godine zajedno proslavili i Dan zaljubljenih. Seksi manekenka je na društvenoj mreži Instagram postavila video u kome je otkrila da su joj ćerke Sijena i Valentina pripremale iznenađenje. One su joj napravile čestitku na kojoj je bio potpisan i njen bivši muž. Emotivan video koji je objavila je snimio upravo Marko.
Inače, njih dvoje su se i venčali na Dan zaljubljenih 2009. godine.

- U znak poštovanja prema baki moje dece. Žiža, volimo te - napisala je Lima.

Ne kriju se

Lima i Jarić se ne kriju, pa oboje svakodnevno postavljaju fotke sa putovanja. Prema fotografijama, niko ne bi rekao da su razvedeni jer deluju kao velika srećna porodica.

Bivši košarkaš je za sebe i svoju porodicu obezbedio luksuzan smeštaj u Budvi, ali oni u njemu ne provode mnogo vremena već su svaki dan u drugom gradu. Manekenka je sa svekrvom i prijateljicama posetila i Kotor, gde je prošetala kroz stari grad bez grama šminke u potpuno opuštenom izdanju.

- Brazilski istraživač, širom sveta - napisala je manekenka na društvenoj mreži Instagram.

(FOTO) MARKO JARIĆ PONOVO SA ADRIJANOM LIMOM! Uživaju na odmoru u komšiluku!

Instagram


Mada su i Marko i Lima objavljivali fotografije sa identičnih lokacija, njih dvoje nisu hteli da postave sliku na kojoj su zajedno. Oni će na primorju ostati još nekoliko dana, nakon čega se vraćaju poslovnim obavezama u Americi.

Instagram


Poznati par se posle četiri godini braka rastao, a zvanično su se razveli 2015. godine. Mediji su pisali da su se pomirili i da planiraju da obnove bračne zavete, međutim Adrijana je potom ponovo našla dečka, te od njihovog drugog braka nije bilo ništa. Da li će ovo putovanje iskoristiti da se pomire, ostaje nam da vidimo.

Instagram
Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17