• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegram.hr/Informer.rs

19.08.2017

19:49

NEDA ARNERIĆ PRIZNALA: Sklona sam depresiji, ali uz pomoć supruga uspevam da se iščupam!

Showbiz

NEDA ARNERIĆ PRIZNALA: Sklona sam depresiji, ali uz pomoć supruga uspevam da se iščupam!

Podeli vest

Život glumice Neda Arenirić (64) pored glume, obeležile su i velike ljubavi. Svakako najveća od njih je i njen sadašnji suprug, doktor Milorad Mešterović sa kojim je u braku tri i po decenije

U razgovoru za hrvatski "Telegram" Neda je pričala o privatnom životu. Na pitanje da li pamti samo srećne dane, kako peva Gabi Novak Neda je tada odgovorila:

Iskreno, nemam mnogo teških, ružnih i loših iskustava u životu. Iako sam sklona depresiji, ali i ona prođe. Zatvorim se u kuću, i sa ni sa kim ne komuniciram i iščupam se, uz pomoć supruga s kojim sam 35 godina. On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam sretna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo danas najveći prijatelji.

NEDA ARNERIĆ O SMRTI BLISKIH KOLEGA: Jedva čekam da i ja budem s njima!

Pored Milorada postojala su još dvojica značajnih muškaraca u Nedinom životu: Dejan Karaklajić, prvi suprug i reditelj s kojim je snimilia hit komediju “Ljubavni život Budimira Trajkovića”, te legendarni glumac Rade Marković, s kojim je, takođe, bila u braku. Zbog velike razlike u godinama taj su brak smatrali jugoslavenskom verzijom odnosa Mije Farou i Franka Sinatre. Izazvao je priličan skandal.

-  Ah, Rade Marković je i te kako značajan za mene. S njim sam proživela tri divne godine. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali među nama je fenomenalno funkcionisalo. Nisam shvatala zašto se svi zgražaju i hvataju za glavu zbog nas dvoje, na čelu s mojom mamom. Možete zamisliti… - ispričala je Neda i podsetila se kolika je bila razlika u godinama između nje i Radeta:

- Čak 32 godine, ogromna razlika, koju ja nisam osećala. S njim sam naučila da volim ozbiljnu muziku, čitam pametne pisce,da pripremam pozorišnu ulogu, naučila sam da skijam, igram tenis, šetam po planinama, zavolela prirodu, pa gde ćete više… Bilo nam je prelepo. I sve dok je Rade bio živ, kad god bismo se sreli, s nostalgijom bismo se prisećali tih naših godina. Veliku je ulogu Rade Marković imao u mom životu - bila je iskrena glumica.

(VIDEO) NAJVEĆA TAJNA ČUVENE SRPSKE GLUMICE! Neda najbolje scene seksa snimila DOK JE BILA NEVINA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baba

pre 6 godina

i lazima ,lagala si da si glasala iz bodruma .....katastrofa i ti ces da glumis negde i nesta

Sinisa

pre 6 godina

Velikoj srpskoj glumicu,prelepoj zeni,zelim brzo ozdravljenje,odnosno povratak filmu i umetnosti,kojoj je sve dala,i podaralila svojim postovaocima ono najlepse,toliko godina

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija