• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

23.04.2019

16:29

TUGA ISPRED DOMA IGORA PERVIĆA! U hodniku zgrade se čuju jecaji

Showbiz

TUGA ISPRED DOMA IGORA PERVIĆA! U hodniku zgrade se čuju jecaji

Podeli vest

Igor Pervić je umro jutros u domu svoje majke Lidije Pilipenko u centru Beograda, nakon teškog malignog oboljenja. U hodniku zgrade mogao se čuti plač i jecaji, a niko od komšija nije bio raspoložen za razgovor

Ispred zgrade u kojoj je živeo Igor Pervić sa majkom Lidijom Pilipenkom i polubratom Andrejom, stigli su i radnici pogrebnog preduzeća da preuzmu telo pokojnog glumca.

Komšinica koja radi prekoputa je rekla da Igora Pervića nije viđala u skorije vreme.

Kako saznajemo, on je u poslednje vreme sve manje izlazio iz stana, nije voleo javnost, a poslednje uloge su mu bile u "Nemanjićima" i "Šifri Despot" zbog čega smo katkad mogli da ga vidimo u javnosti. Ipak, retko.

GLUMAC IGOR PERVIĆ (51) PRONAĐEN MRTAV U SVOM STANU! Bio je zlatni dečko srpskog filma, A ONDA JE PROBAO DROGU...

Igor je pred smrt govorio da je imao želju i da se vrati pozorištu, ali nije dobijao uloge.

NISAM VIŠE IMAO GDE DA SE UBODEM! Jeziva ispovest Igora Pervića u kojoj je opisao kako je prolazio kroz PAKAO DROGE!

- Pozorište, voleo bih da u njemu više igram. Inače, uloge kao takve ne priželjkujem, jer u životu kada nešto priželjkujete, obično se to ne ostvari, a treba imati i malo sreće - poručio je Igor u svom poslednjem intervju prošle godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17