• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.06.2020

15:33

ER SRBIJA OBNAVLJA LETOVE ZA ITALIJU: Na početku prema Milanu, a evo šta potom sledi

Vesti

ER SRBIJA OBNAVLJA LETOVE ZA ITALIJU: Na početku prema Milanu, a evo šta potom sledi

Podeli vest

Er Srbija će 1. jula letom na relaciji Beograd - Milano započeti obnovu avio-saobraćaja ka svojim destinacijama u Italiji, saopštila je ta kompanija.

Letovi za Rim biće uspostavljeni 2. jula, dok će se dan kasnije i Venecija ponovo naći na redu letenja srpske nacionalne avio-kompanije.

Er Srbija će do Milana i Rima saobraćati svakog dana, dok će se letovi ka Veneciji obavljati tri puta nedeljno, uz postepeno povećanje frekvencije.



Srbija će biti prvi avio-prevoznik koji će ponovo uspostaviti letove između Srbije i Italije čim sva ograničenja budu ukinuta.

Time se, kako se navodi u sapštenju Er Srbije, još jednom potvrđuje veliki značaj italijanskog tržišta, kako za Srbiju našu državu, tako i za nacionalnu avio-kompaniju koja do zemlje na Apeninskom poluostrvu leti još od 50-ih godina prošlog veka.

"Raduje nas što ponovo uspostavljamo vazdušnu vezu sa Italijom koja tradicionalno predstavlja jedno od najznačajnijih tržišta za Srbiju zbog brojnih faktora koji povezuju dve zemlje, uključujući snažnu ekonomsku saradnju, turizam, dijasporu i trgovinu", kaže generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.



Sa početnih 17 letova nedeljno i razgranatom mrežom destinacija iz srpske prestonice, Er Srbija će obezbediti snažnu povezanost između Beograda, Italije i drugih gradova u mreži Er Srbije.

Kada red letenja dostigne pun kapacitet, nacionalni avio-prevoznik će ponuditi dobru mrežnu povezanost iz Italije preko Beograda do Bukurešta, Dubrovnika, Istanbula, Kijeva, Larnake, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Splita, Tel Aviva, Tivta i drugih gradova, saopštava Er Srbija.

 

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs
PROČITAJTE JOŠ

AKO PUTUJETE AVIONOM OVO MORATE DA ZNATE: Po novim pravilima EU jedna stvar je svuda obavezna!

ER SRBIJA ŠIRI LISTU LETOVA: Ovo je spisak destinacija na kojima će leteti od juna meseca

EVROPSKA KOMISIJA DIŽE AVIONE U NEBO: U avio-saobraćaju bez praznih sedišta, ali su maske obavezne




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija