• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/informer.rs

26.11.2017

19:03

(VIDEO) DA LI BISTE SE I VI UPLAŠILI? Zamislite da letite avionim, sedite do prozora, kad ono - prozor razvaljen!

Ljubav

(VIDEO) DA LI BISTE SE I VI UPLAŠILI? Zamislite da letite avionim, sedite do prozora, kad ono - prozor razvaljen!

Podeli vest

Putnik iz Čilea koji je pre par dana leteo avionom lokalne niskotarifne aviokompanije objavio je video koji deluje prilično zastrašujuće

Snimak je nastao na letu 20. novembra, a na njemu vidimo da se prozorski okvir s unutrašnje strane aviona skoro skroz odvojio od spoljašnjeg dela prozora, muškarac odvaja unutrašnji prozor, a zatim ga brzo vraća na mesto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimak je objavio uz pitanje "Da li treba da se zabrinem", a iako je među komentarima bilo i onih koji su ga savetovali da problem prijavi odmah, jer ako se prozor otvori može doći do smanjena pritiska u avionu, tako da svi mogu da poginu, izgleda da ovakva situacija nije baš toliko opasna.

(VIDEO) DA LI BISTE DOZVOLILI DA VAS TETOVIRA? On ima 12 godina i već više od 20 urađenih tetovaža!

- To je samo površinski sloj, čija je svrha da štiti pravi prozor. Snimak stvarno ne ostavlja dobar utisak, deluje sumnjivo i rizično, ali taj prozor ne prestavlja nikakav rizik po bezbedost putnika ili posade - objasnio je pilot Patrik Smit, prenosi "Dejli mejl".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija