• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/N.Lazović

24.12.2018

19:30

DŽEMPER ZA TOPLO OKO SRCA: Idealni i maštoviti pokloni za Novu godinu!

Ljubav

DŽEMPER ZA TOPLO OKO SRCA: Idealni i maštoviti pokloni za Novu godinu!

Podeli vest

Senf-žuta ni ove zime nije izašla iz mode, pa će džemper u ovoj boji oduševiti svaku ženu, a zanimljivi "oversajz" rukavi daju neodoljivi šmek. Evo šta bi još mogli da poklonite nekome koga volite...

Pidžama za lepe snove
U bilo kojoj boji, sa bilo kakvom šarom, važno je da je od toplog i mekanog materijala - zato je pidžama idealan novogodišnji poklon.

Šareni meda od konca
Šareni meda od konca ili vune može da bude idealan poklon i da sjajno ukrasi krevet ili fotelju. Idealan je za najmlađe, ali i za ljubavne parove. Meda je i za nju i za njega.

Foto: Pixabay

Šal i kapa
Ako poklanjate šal ili kapu, odlučite se za neku interesantnu jaku boju. Prijateljica ili devojka kojoj poklanjate ovo biće oduševljena jer su šal i kapa omiljeni zimski modni detalji.

Knjige
Za dobru knjigu uvek je pravo vreme, tako da kad ne znate šta da poklonite, okrenite se staroj dobroj knjizi.

Foto: Pixabay

Šarene rukavice
Budite kreativni, pronađite zanimljivi par rukavica. Mi vam predlažemo dugačke, skoro do lakta, ali bez prstiju i šarene koje će ići uz bilo koju boju jakne ili kaputa.

Putovanja
Muškarci, ako ste u mogućnosti, svojoj voljenoj poklonite par dana u nekom lepom gradu, nekoj banji ili na planini... Bilo kuda da odete, biće vam sjajno, a putovanje je uvek dobar izbor za poklon.

Foto: Shutterstock

 

Seksi veš
Idealan poklon, za svaku ženu. Birajte nešto smelije, nešto neobičnije od onoga što dama kojoj poklanjate veš inače nosi. Obradovaće se sigurno.

Pribor za čišćenje
Šaljiv, ali praktičan poklon je metlica ili četka za čišćenje u kompletu sa đubrovnikom. Ako ništa drugo, biće vam potrebno da očistite iglice od jelke kada praznici prođu.

Novogodišnji ukrasi
Sjajan poklon mogu da budu upravo novogodišnji ukrasi. Njih poklanjajte muškarcima, jer oni obično kasne za ukrašavanjem doma. Tako ćete lako obradovati dečka, brata, prijatelja...

Foto: pexels.com

Šminka
Svakoj ženi šminka je važna i uvek ponešto fali u neseseru. Poklonite senke u jakim i neobičnim bojama koje se ne koriste svaki dan.

Rokovnici
Za kolege i koleginice, za prijatelje koji prelaze na novi posao, nabavite neki dobar i zanimljiv veseli rokovnik, da im ulepšate dane na poslu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija