• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje

30.12.2019

20:53

(FOTO) SAMO NEKA ŠLJAŠTI! Kako se našminkati za 'najluđu noć'?

Ljubav

(FOTO) SAMO NEKA ŠLJAŠTI! Kako se našminkati za 'najluđu noć'?

Podeli vest

Doček Nove godine je onaj dan u godini kao stvoren da se razigrate i "okitite" više od uobičajenog - šljokice, jak nakit, upadljiva obuća, šminka u vidu jarkih boja, glitera ili veštačkih trepavica… naravno, ne sve u isto vreme, jer i u najluđoj noći treba imati mere

Ako do sada niste odlučili kako ćete biti našminkani, evo nekoliko predloga vizažista za ovu sezonu.

Šljokice

Gliter, odnosno šljokice su male svetlucave čestice kojima možete ukrasiti šminku, kosu, telo ili nokte. Za šta god da se odlučite, imajte na umu da bi šljokice bile postojane trebalo bi da ih pomešate sa nekim proizvodom koji će da ih “veže”. Ako su i pitanju nokti, onda je to lak, ako je u pitanju telo, onda su to losion, ulje ili mleko, kada je u pitanju kosa možete upotrebiti lak za kosu ili gel.

DRMA VAS PRETPRAZNIČNI STRES? Topla kupka popravlja raspoloženje bolje od OVOGA!

 

 

Preporuka je da gliter stavite samo na oči, kada je ceo make up gotov. Koristite kremastu senku kao bazu da bi se šljokice vezale za teksturu - efekat će biti jaći, a one postojanije.

NAUČITE DA KAŽETE 'NE'! Ovih 6 toksičnih navika ostavite u 2019!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Rosie HW (@rosiehw) дана 6. Нов 2019. у 4:34 PST

 

Crveni ruž

Veselu atmosferu oko sebe možete podržati ružom u intenzivnoj boji, neka od crvenih nijansi je proverena klasika. Pre nanošenja ruža uradite piling, a potom stavite balzam. Tankim slojem korektora pređite ivica usana, a potom ih natapkajte malim slojem pudera u prahu da biste sprečiti razlivanje.

 

 

Dobro zaoštrenom olovkom iscrtajte oblik, a potom popunite i cele usne. Olovka je dobra baza za karmin, a i usne će ostati obojene i kada ruž bude počeo da se skida. Karmin nanesite četkicom, uzdužnim pokretima. Kada je prvi sloj nanesen, upijte ga papirnom maramicom, te ponovite postupak. Imajte na umu da su najpostojaniji ruževi mat teksture.

(FOTO) ZA CELU NOĆ NA NOGAMA! Supertrik koji otkriva da li će vam štikle biti udobne!

 

 

Veštačke trepavice

Ništa ne ističe pogled kao veštačke trepavice, koliko god da je majka priroda bila darežljiva prema vama. Ako je novogodišnja noć prvi put kada ih nosite, znajte da se stavljaju na kraju šminke i jedino što ide posle je maskara. Maskara ujedinjuje vaše i veštačke trepavice i tako se dobija prirodniji efekat.

UPAKUJTE POKLONE NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN! Vaši prijatelji će to ceniti! (FOTO/VIDEO)

 

 

Unutrašnji deo oka je vrlo osetljiv i ako niste navikli da nosite trepavice, idealno bi bilo da ih stavljate samo na drugu polovinu. Lako ih možete preseći makazama, a jedan par vam traje duplo duže. Lepak koji dobijete prilikom kupovine, nanesite na tresu trepavica i sačekajte tridesetak sekundi. Tada lepak prelazi iz tečnog u blago lepljivo stanje, pa se ne može desiti da vam kapne u oko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17