• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

24.01.2020

12:32

VRLO JE VAŽNO - NE PERITE VREO TIGANJ, evo i ZAŠTO! Skorelu hranu uklonite pomoću ovog trika - ne uništavajte posuđe!

Ljubav

VRLO JE VAŽNO - NE PERITE VREO TIGANJ, evo i ZAŠTO! Skorelu hranu uklonite pomoću ovog trika - ne uništavajte posuđe!

Podeli vest

Ispravite grešku odmah

Možda vam izgleda logično da tiganj perete odmah nakon što završite s pečenjem da se ostatak hrane ne bi stvrdnuo i skoreo, ali to zapravo nije dobro.

NEVEROVATAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RADNE PLOČE! Da li ćete je ogrebati, da li će u potpunosti biti čista? OVE PROBLEME VIŠE NEĆETE IMATI (ANKETA)

TRADICIONALNA SRPSKA SALATA - omiljen dodatak jelu našem narodu! Savršeno ide uz ručak i najviše se poručuje u restoranima (FOTO)

 

Naime, stavljanje vrućeg tiganja pod vodu ima više negativnih posledica koje će njegovu formu uništiti zauvek.

Ako ste ikad imali tiganj koji posle određenog vremena više nije mogao da stoji ravno na ringli, nego je "plesao" po njoj i padao na jednu stranu, definitivno je iskrivljen. Zašto?

Foto: Pixabay

Ovo se najčešće javlja zbog termičkog šoka koji se dogodi kada vreo tiganj stavite pod hladnu ili mlaku vodu. To ga deformiše.

CEO ŽIVOT GREŠITE! Testeninu NIKAKO NE TREBA DA ISPIRATE - ali to nije jedina GREŠKA koju pravite! Isto važi i za OVE NAMIRNICE! (FOTO)

OVAJ ČAJ LEČI PREKO 50 BOLESTI! Sastoji se od PET sastojaka - čisti bubrege, reguliše šećer, jača imuni sistem...

Da se ovo ne bi dešavalo, savet je da pre nego što ih operete, ostavite da se ohlade do sobne temperature.

Ako vam na dnu ostane zalepljena hrana, u hladan sipajte vodu i deterdžent za pranje sudova i ostavite da se masnoća razgradi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija