• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dailymail.co.uk

29.02.2020

10:18

RODILA SAM BLIZANCE 14.FEBRUARA 2015. Pet godina kasnije, na isti dan, DESILO SE ČUDO

Ljubav

RODILA SAM BLIZANCE 14.FEBRUARA 2015. Pet godina kasnije, na isti dan, DESILO SE ČUDO

Podeli vest

Majka četvoro dece pobedila šanse od 32 miliona prema jedan kada je na svet po drugi put donela dvojke istog dana kao i pre pet godina.

Džoana Gregori (40) iz Velsa je na Dan zaljubljenih, 14. februara 2015. godine, na svet donela bliznakinje Lolu i Leksi, a ove 2020. godine na isti dan (14. februar) je na svet donela bliznakinje Evu i Elu. 

Ela i Eva su trebale da se rode 7. aprila, sudeći prema prognozama lekara, ali su ipak rođene osam nedelja ranije, tačno na peti rođendan njihove dve starije sestre. 

Srećna mama je rekla da se oseća magično i našalila se da njen suprug sigurno nikada neće zaboraviti Dan zaljubljenih, jer će tada slaviti četiri rođendana.

 

Iako je, kako mama kaže, rano rođenje Eve i Ele bilo divno iznenađenje, bilo je uspona i padova. Devojčice su nekoliko dana provele na intezivnoj nezi, ali su se brzo oporavile.  

 

Lekari su izrazili zabrinutost zbog Eine kilaže, te su Džaonu primili u bolnicu, a potom je prebačena na neonatalnu intenzivnu negu. Hitan carski rez je urađen 14. februara. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17