• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

15.07.2020

19:25

JASMINA - NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU! Ima 65 godina, vreme joj ne može ništa! OVO JE NJENA TAJNA (VIDEO)

Ljubav

JASMINA - NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU! Ima 65 godina, vreme joj ne može ništa! OVO JE NJENA TAJNA (VIDEO)

Podeli vest

Jasmina Rosi je manekenka kojoj vreme ne može ništa.

- Ne shvatam poentu razgovora o starenju, jer svi znamo da naše telo na zemlji ima ograničen rok trajanja, jer smo organskog porekla - kaže Jasmina.

Ona žene upoređuje sa cvetom i kaže da je normalno da svaka "procveta i vremenom počne da vene". Jasno je da svaka žena želi da zauvek ostane lepa, ali to je nemoguće.

Postala je manekenka sa 30, kada se ide u penziju!

Jasmina je postala manekenka tek sa 30 godina, da bi zamenila drugaricu koja se razbolela. Zanimljivo je da se obično u tim godinama završava karijera modela. 

Foto: Printscreen You Tube Insider

Pre nego što je postala manekenka bila je majka dvoje dece i nije radila. Prvog sina je rodila veoma mlada sa, tek, 17 godina. Drugog sina je rodila za svoj 20. rođendan!

- Kao mlada nisam se bavila modelingom, ali sam u svakom trenutku bila doterana i našminkana, čak i kada sam odlazila u radnju da kupim mleko - seća se Jasmina.

Kao mlada ni do radnje nije odlazila nenašminkama, a sada uživa u sebi.

Kada je počela da radi kao manekenka vremenom je stekla samopouzdanje i danas je retko ko može videti našminkanu u privatnom životu.

Kaže da je ranije mislila da neće imati vremena da uradi sve što je planirala u životu, a sada zna da sve što poželi može da postigne.

- Smešno je to što sam za 50. rođendan pomislila "O, Bože", gotovo je!", a petnaest godina kasnije se osećam bolje nego tada - kaže Jasmina.

Kako održava liniju i duh? Jasmina redovno vežba, svakodnevno trči, vežba jogu, pešači, ide u prirodu... Međutim, daleko je važnije kako se oseća.

- Radoznala sam, stalno otkrivam nešto novo, sve me zanima i to je tajna večne mladosti - kaže Jasmina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
A tek

pre 3 godine

A tek da vidite moju Vecu. Godinu dana je starija od ove bake, ali je bolja riba. Zdravo se hrani, tu je tajna. Fizički aktivna, u seksu klasičar, umerena, aktivna, ali strogo redovna, do dana danasnjeg, gde je strogo skoncentrisana na ono sto radi i postigli smo istovremenu sinhronizaciju uz dijalog tokom predavanja jedno-drugom, redovno. Toliko puno pruzamo jedno drugom već nesto više od 40 godina i to nas izmedju ostalog cini mnogo srecnim. Svaki put je uzbudljivo, kao da je prvi put. Patrijarhalna je, pa i to ima udela u celoj priči. Neka ovako potraje bar još 10, bili bi presrećni. Nisu sve te "javne" bake u svemu najbolje, da vi pisete samo o njima i da ih populisete.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17