• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Citymagazine.rs

22.12.2020

12:17

/VIDEO/ TRIK ZA PAKOVANJE POKLONA KOJI JE ZALUDEO 11 MILIONA LJUDI! A ovo je najvažniji korak

Ljubav

/VIDEO/ TRIK ZA PAKOVANJE POKLONA KOJI JE ZALUDEO 11 MILIONA LJUDI! A ovo je najvažniji korak

Podeli vest

Dok svi sa nestrpljenjem skidamo ukrasni papir, koliko god godina imali, pakovanje ide nešto sporije, a ponekad čak i zamara

Ukoliko se prepoznajete u ovom opisu, imamo rešenje koje vam može olakšati dane koji su pred nama. Naime, ne morate da budete vešti u ovome, već je dovoljno da primenite trik koji nam stiže iz Japana, a odnosi se na razmeru papira. Kako izgleda pakovanje poklona u praksi, pogledajte u narednih nekoliko minuta.

Foto: Pixabay

Pokloni

Video koji ćete uskoro imati priliku da odgledate privukao je puno pažnje, a u prilog tome govori brojka od čak 11 miliona pregleda. Za svega 15 sekundi ukrasni papir je spreman za savijanje, a kao što smo već naveli, važan je prvi korak. U suprotnom, onaj kome je poklon namenjen lako može uočiti nabore, koji umeju da pokvare sveukupan utisak. Verujemo da se slažete sa ovom tezom, pa se potrudite da usvojite oproban recept koji uključuje 3 komada selotejp trake i 3 presavijanja papira. Naravno, podjednaku pažnju treba posvetiti i samom odabiru onoga što će se naći unutra, što iziskuje znatno više vremena.

Prepuštamo vas materijalu, iza koga stoji trgovinski lanac Takashimaya, za koji se iskreno nadamo da će vam poslužiti. Tri, dva, jedan, krećemo…




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija