PUNJENA SLAVSKA POGAČA kojoj niko neće odoleti

Printscreen You Tube/bakina kuhinja

12:56 Ljubav i zdravlje 0

Informer | 05. 11. 2019.

PUNJENA SLAVSKA POGAČA kojoj niko neće odoleti

Niko neće moći da odoli ovakvoj pogači.

Potrebno je:

350 gr brašna 

120 ml mleka 

10 gr kvasca svežeg 

1 kašika ulja 

1 kašičica šećera 

Malo soli.

Nadev: 100 gr tvrđeg sira; 100 gr suve kobasice; malo suvog vrata; čeri paradajz; masline; malo ruzmarina; 3 čena belog luka.

Priprema: U mlako mleko dodati šečer i kvasac pa kad se istopi dodati ulje, brašno i so i zamesiti glatko mekše testo. Ostaviti pola sata da se odmori pa ga prebaciti u manji pleh koji je obložen pek papirom.
U testo ubaciti šećer, suvi vrat paradajz sečene na pola beli luk sečen na četvrtine. Premazati uljem, iskidati ruzmarin pa pobacati preko pogače, krupnu so, kim. Peći na 200 stepeni C 35 min.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]