• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/metro

18.02.2020

11:34

JEDAN LAJK NA FEJSBUKU KOŠTAO ME JE VIŠE OD 40.000 EVRA! Šokantan poziv iz banke OTKRIO MI JE STRAŠNU ISTINU O MUŽU

Ljubav

JEDAN LAJK NA FEJSBUKU KOŠTAO ME JE VIŠE OD 40.000 EVRA! Šokantan poziv iz banke OTKRIO MI JE STRAŠNU ISTINU O MUŽU

Podeli vest

Kler Alkantara (46) nije ni slutila gde će je jedan lajk koji je ostavljen na njenom Fesjbuku i poznanstvo sa 12 godina mlađim muškarcem odvesti.

Kako je priznala, ignorisala je upozorenja svoje tri ćerka da se ne upušta u romansu sa studentom Frenklinom i ispostavilo se da su bile u pravu. Sada je ostala zarobljena u Dominikanskoj Republici i bez svoje ušteđevine, odnosno nešto više od 40.000 evra.

Kako je ispričala, počeli su da se dopisuju 2013. godine na Fejbuku.
- Bio je zgodan, imao je savršeno telo. Svakoga dana smo se čuli preko Skajpa, ja sam tek bila izašla iz groznog razvoda i bila sam uzbuđena - ispričala je ona. Nakon šest meseci, aplicirali su da Frenklin dobije turističku vizu, ali je odbijen. 
Zato je ona otišla kod njega i počela da troši novac na renoviranje njegove porodične kuće, a potom su odlučili da se venčaju.

 

 

Htela je na sve načine da ga dovede u Englesku, ali joj to nije polazilo za rukom,pa je čak aplicirala i za irski pasoš, nakon čega je uspeo da dođe.

2014. godine uselila ga je u svoju kuću, a u Dominikanskoj Republici otvorila račun preko koga je finansirala izgradnju sprata na Frenklinovoj rodnoj kući. Uskoro je potrošila više od 15.000 evra na to, a onda je i svom mužu kupila džip vredniji od 10.000 evra i nastavila da uplaćuje novac na račun.
Uskoro joj je stiglo obaveštenje da je račun koji je otvorila samo na njegovo ime, a kada ga je pitala o čemu je reč, rekao je da je greška. Nedugo potom, rekao joj je da ide da radi na tri meseca, ali se to ubrzo pretvorilo u šest.
- U decembru 2018. godine sam otkrila da živi u Engleskoj sa drugom ženom - rekla ona.
Nakon toga su se razveli, a ona je ostala očajna u Dominikanskoj Republici.
- Sada radim loše plaćen posao i ne mogu da odem kući. Ostala sam ovde, i ne znam šta da radim - ispričala je ona.

Njen bivši muž kasnije je ispričao da nije tačno da je ona potrošila toliko novca na njega, kao i da više nije sa novom devojkom jer ga je ostavila nakon što ju je Kler zvala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17