• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivana Georgija

01.02.2016

18:44

JELENA KOSTOV: Dočekala sam svog princa!

Showbiz

JELENA KOSTOV: Dočekala sam svog princa!

Podeli vest

Popularna pevačica nedavno je zaprošena, baš na svoj rođendan. Iako je maštala o velikoj svadbi, sada će biti zadovoljna i skromnom, intimnom ceremonijom

Pevačica Jelena Kostov ima sjajnu godinu iza sebe. Osim što je krajem godine izdala novi singl "Biću jača", koji je za kratko vreme postao veliki hit, Jelena se i verila za svog dečka Miljana koji je ju zaprosio za njen 31. rođendan. Iako je najveći san ove lepotice da ima veliku svadbu, njen izabranik odlučio je da ne bude glamurozne ceremonije. Jelena o svemu tome otvoreno govori za naš dodatak, a takođe otkriva šta joj je najteže palo kada je iz rodnog Dimitrovgrada došla u Beograd

Za rođendan si bila zaprošena, šta očekuješ sledeći rođendan, svadbu ili bebu?

- Pošto mi je skoro bio rođendan svadbu smo znači preskočili. Smeh.

Maštala si o velikoj svadbi, a tvoj verenik to ne želi. Kako će izgledati vaša svadba?
- Ukoliko bude bila neću praviti cirkus od svoje svadbe, biće to daleko od očiju javnosti sa meni najdražim ljudima.

Nisam od onih koje maštaju o stvarima koje su za mene nedostižne, uvek sam bila skromna sa svojim željama, zato su se sve i ostvarile

Ima li neki savet koji su ti roditelji od verenika uputili, tipa: Miljan to voli, to ne voli?
- Savršeno dobro poznajem Miljana čini mi se od prvog dana sam ga pročitala kao knjigu tako da mi nisu bili potrebni saveti, potrebno je veliko poštovanje i poverenje i onda sve funckionse kako treba.

Da li je Miljan prihvatio tvoj poziv i smeta li mu kada se kući vraćaš u zoru? Pošto radi u žandarmeriji, da li si nekada osetila njegovu strogoću?
-Od prvog dana Miljan je znao da je moj posao takav da često nisam kod kuće, da ne možemo da isplaniramo vreme onako kako bi želeli i to je savršeno razumeo i upravo zbog toga što od njega imam maksimalnu podrsku i razumevanje moja ljubav prema njemu je neizmerna.

Da li bi volela da prva beba bude muško ili devojčica i koja imena najviše voliš?
- Želela bih da prvo moje dete bude devojčica. O ženskom imenu nisam razmišljala, ima puno lepih, a ako bude sin volela bih ime Milija.

Pesma "Biću jača" je jako slušana u prošloj godini. Šta je sledeće, sprema li se možda neki duet?
- Pesma "Biću jača" napravila je jedan ogroman pomak u mojoj karijeri. Verovala sam u tu pesmu i bila sam u pravu što sam je čuvala četiri godine. Svakodnevno primam poruke od devojaka koje mi kažu da kada čuju moju pesmu ne mogu da zaustave suze. Zaista izaziva buru emocija. Ja sam isto plakala kad sam je pevala u studiju. A spremam moj album prvenac koji planiram u februaru mesecu da izdam i koji ce biti pečat svega što sam uradila do sada.

Kažeš da je tvoja balada pisana odavno i da si čekala trenutak za nju. Da nije možda posvećena nekoj bivšoj ljubavi koja nije prepoznala da si "žena za sva vremena?"
-(smeh) Naravno da ne. Kada sam prvi put čula pesmu sa mnom je bio i moj momak i oboje smo se složili da je pesma ludilo i da će se mnoge devojke pronaći u njoj.

Ne idem u teretanu 

S obzirom na vitku figuru, reklo bi se da ideš u teretanu? 
- Ne treniram i niko mi ne veruje jer mi kažu da izgledam kao da ne izlazim iz teretane. Krenem i posle prvog treninga odustanem jer nemam ni malo slobodnog vremena da se posvetim sebi. Obožavam da kuvam, ali ni za to nemam vremena, hranim se po restoranima.

Koja je tajna uspešne veze, kako se danas može zadržati muškarac?
- Za uspešnu vezu je najbitnije poverenje i uzajamno poštovanje i što više iskrenih razgovora.

Šta si poželela sebi za Novu Godinu, da li su ti se prethodne novogodišnje želje ostvarile?
-Nisam od onih koje maštaju o stvarima koje su za mene nedostižne, uvek sam bila skromna sa svojim željama zato su se sve i ostvarile. Prethodna godina je bila meni najbolja do sada na svim poljima, kada bi sledeća bila bar približna, ja bih bila presrećna. Inače, poželela sam sebi samo jednu stvar - da budem zdrava, jer tada mogu sve!

Posle tebe i Katarina Živković je snimila spot u Dubaiju sa Stefanom Jakovljevićem. Da li misliš da te koleginica iskopirala i kakvo iskustvo imaš iz Dubaija?
- Kaća je snimila spot sa Stefanom sa kojim sam i ja snimila svoj prvi spot za pesmu "Nagle promene". Ne mogu da kažem da me Kaća iskopirala zato što je to Stefanova ideja bila i za moj, a i za spot sa Kaćom tako da možemo samo da mu zahvalimo što nam je priuštio to zadovoljsvo da uživamo par dana u čarima prelepog Dubaija.

Public

Kad si bila mala o kojoj profesiji si sanjala osim o mužičkoj karijeri?

- Želela sam da upišem medicinu i budem doktorka, a onda me moja ujna koja je psiholog samo jednom prelepom rečenicom ubedila da je ipak najbolje za mene da upisem muzičku školu " da mi ceo život bude pesma". I do kraja života ću joj biti zahvalna na tome.

Šta ti najviše nedostaje iz vremena kada nisi bila poznata?
-Najviše mi nedostaje da provodim vreme sa roditeljima, sestrom, prijateljima... Daleko sam od svih ljudi koje mnogo volim i osećam se često užasno prazno i tužno jer su mi potrebni sve više.

Iznenađenje za verenika

Poruči nesto svom vereniku što mu nisi rekla i što će videti tek kada mu daš naš dodatak u ruke?
-(smeh) Ovo vam je jako zanimljivo. Poručujem mu da ga čeka jedno lepo iznenađenje u martu mesecu.

Imaš li savet za devojke koje ne mogu da nađu svog princa?
-Svaku devojku čeka njen princ, u to sam sasvim sigurna, samo što ne treba očekivati previše i ne treba tražiti savršenstvo, jer takav čovek ne postoji. Jednostavno, treba prihvatiti momka sa svim vrlinama i manama koje nosi sa sobom, a ukoliko je njegova ljubav dovoljno jaka može se potruditi da te mane i nestanu.

Koju pesmu sebi pevaš, a šta na veseljima najviše traže da čuju?
- Ima puno pesama koje volim, a jedna od njih je "Zbog tebe" Hanke Paldum, a najčešće se traže stare pesme koje će uvek biti veliki hitovi: Volele sam volela, Zavoleh te, Imam jedan život, Kunem ti se životom...



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija