• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cenzurisano.com

17.12.2016

17:07

(VIDEO) OVAKVU CECU JOŠ NISTE VIDELI! Folk diva se zapričala i ne vidi da joj viri pola DOJKE!

Showbiz

(VIDEO) OVAKVU CECU JOŠ NISTE VIDELI! Folk diva se zapričala i ne vidi da joj viri pola DOJKE!

Podeli vest

Ceca Ražnatović jedna je od najvećih folk zvezda i svakako zna da se lepo obuče ali i da u prvom planu budu njene grudi

U ovom slučaju kao da je malo preterala. Ona je pozdravila svoju publiku u Bugarskoj i najavila koncert ali njene grudi baš nisu bile poslušne pa je malo trebalo da vidimo i više nego što treba.

Snimak je od pre dve godine, ali smatramo da vredi da ga ponovo pogledamo. Procenite da li smo u pravu:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikolalondon

pre 7 godina

Citam da su neki gradovi odustali od organiziranja doceka Nove godine a prihodi ce biti uplaceni kao pomoc za ljecenje bolesne djece. Da li je i njen novogodisnji koncert na tom spisku ? Ako nije bio bi red da bude. Mislim da ona ima isuvise i da je izgubila svaku kontrolu.

gordana tarana

pre 7 godina

Da je srece i doticna sa slike pomogne nekoj porodici sto treba u ove ladne dane.Mnoge udovice vojnika VRS muke muce i danas u Trebinju djeca nezaposlena a mnoge podstanari.Nazalost sirorinjo i Bogu si teska.

Misirac

pre 7 godina

Nije se srpska majka zapricala nego je sracunato dojku pokazala ! Nije joj to prvi put tako se i probila u karijeri u pocetku a onda su je probijali mnogi !

MILE

pre 7 godina

KLIMAKS CINI CUDA POGOTOVO ODBACUJE STRANO TKIVO I PLASTIKU,JEDNOSTAVNO TOPI

petar

pre 7 godina

cije bre grudi ona to nema sami silikoni pogledaj na sta lici za par godina moci ce da jasi na metli

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17