• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

04.10.2019

12:44

ROBERT DE NIRO OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE! Bivša asistentkinja tvrdi: Vikao je na mene, terao da ga češem po leđima, a NOSIO JE PIDŽAMU NA POSLU!

Showbiz

ROBERT DE NIRO OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE! Bivša asistentkinja tvrdi: Vikao je na mene, terao da ga češem po leđima, a NOSIO JE PIDŽAMU NA POSLU!

Podeli vest

Slavni glumac Robert de Niro optužen je za zlostavljanje nekadašnje asistentkinje Čejs Robinson

Naime, Robinsonova je optužila glumca za "diskriminaciju, neprijateljsko radno okruženje i uznemiravanje", a za odštetu traži 12 miliona dolara!

(VIDEO) TOP 10 najkul glumaca svih vremena!

Čejs je tužbu podigla na saveznom sudu na Menhetnu, nakon što ju je Robert De Niro tužio za utaju šest miliona dolara jer je, kako tvrdi, koristila kreditnu karticu njegove kompanije za vlastite potrebe.

Robinsonova je kod De Nira počela da radi 2008. godine, kao izvršni asistent. Otkaz je dala u aprilu 2019. godine, godinu i po dana nakon što je unapređena u potpredsednicu proizvodnje i finansija De Nirove kompanije.

Sada tvrdi da ju je De Niro verbalno zlostavljao i tretirao kao svoju "kancelarijsku suprugu".

U optužbi je navela da je De Niro ponekad bio pijan i da je vikao na nju koristeći vulgarni rečnik, da bi je potom terao da ga počeše po leđima ili mu veže kravatu, kao i da mu obavlja kućne poslove. Osim toga, tvrdi da je tokom radnog vremena imao običaj da nosi pidžamu i da je od nje zahtevao da mu uđe u spavaću sobu kako bi ga probudila, prenose strani mediji.

KRAJ LJUBAVI NAKON 20 GODINA BRAKA! Robert de Niro se razvodi!

Navodno je De Niro očekivao da mu Robinsonova uvek bude na raspolaganju, pa ona tvrdi da je radila do 11 sati dnevno, ali da nikada nije plaćena za to.

Podsetimo, De Nirova kompanija podnela je u avgustu tužbu od 6.000.000 dolara protiv Robinsonove.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Ma...Ocigledno sledi primer ostalih koje su u zadnje vreme optuzivale istaknute licnosti za raznoraze stvari..Laka lova

Nataša

pre 4 godine

Optužba za češanje po ledjima? zar uopšte mora da se piše o ovome? Prosto me nervira kad pročitam glupost. On utaju može da dokaže i to je krivično delo, ovo ostalo je lupanje da biste izbacili privlačan naslov..."Optužen za zlostavljanje". I hvala Bogu što je glupost, volim De Nira.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17