• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/B92/Story/informer.rs

19.10.2019

17:35

(FOTO/VIDEO) OŽENIO SE RAFAEL NADAL! Gosti svadbe dobili posebne poruke od tenisera i njegove supruge!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) OŽENIO SE RAFAEL NADAL! Gosti svadbe dobili posebne poruke od tenisera i njegove supruge!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Ksiska Marija Franciska Pereljo venčali su se danas na severu Majorke, u krugu porodice i najbližih prijatelja

Sudbonosno "da" Nadal i Pereljo rekli su oko 14.00 sati u zamku iz 17. veka "Sa Fortalesa", koje se smatra najskupljim privatnim vlasništvom u Evropi.

PRETVARAŠ SE U SKOTINU! Glumica je dobila Oskara sa 26 godina, slava joj je došla glave, svi pričaju da je BAHATA I RAZMAŽENA!

Venčanju su prisustvovali i bivši kralj Španije Huan Karlos i njegova supruga Sofija. Svi gosti na venčanje su stigli autobusima, osim bivšeg kralja i njegove supruge, koji su došli automobilom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Nene Nadal (@nenenadal) дана 19. Окт 2019. у 5:06 PDT

 


Španski mediji prenose da su Nadal i Pereljo, koji se zabavljaju 14 godina, želeli jednostavno i intimno venčanje. Tokom venčanja bila je zabranjena upotreba mobilnih telefona i drugih uređaja, kako bi se sprečilo fotografisanje i snimanje venčanja.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Nene Nadal (@nenenadal) дана 18. Окт 2019. у 2:04 PDT

 

ĆELAVA SI JER IDEŠ NA HEMOTERAPIJU! Kika se oglasila nakon skandala u jutarnjem programu

– Podsećamo vas da bismo voleli da uživate u našem venčanju u najvećoj privatnosti. Kada stignete, pronaći ćete ormariće u koje možete odložiti svoje mobilne telefone. Hvala vam mnogo. Marija Fransiska i Rafael – pisalo je u poruci mladenaca.

 

 

Pereljo je poznata po tome što ne voli javno da se eksponira i čuva svoj privatni život sa teniserom daleko od ociju javnosti. Ona je dala otkaz na starom poslu u osiguranju kako bi postala projektni direktor u Fondaciji Rafaela Nadala, piše foxsports.com.au.

 

 


Mediji su ranije preneli da venčanju neće prisustvovati bračni par Šakira i Pike, što je mnoge iznenadilo, ali da se očekuje dolazak pevača Enrikea Iglesiasa, NBA košarkaša Pau Gasola i fudbalera Iker Kasiljasa.

Za pripremu hrane angažovan je jedan od najboljih kuvara koji ima i Mišelinovu zvezdicu makarena de kastro, prenosi B92. 

Pogledajte mesto gde je održano venčanje!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17