• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

19.10.2019

15:08

POTVRDIO JE DA JE NIKAKAV UZOR NAŠOJ DECI! Kika se oglasila nakon skandala u jutarnjem programu - nastavila da PROZIVA Baku

Showbiz

POTVRDIO JE DA JE NIKAKAV UZOR NAŠOJ DECI! Kika se oglasila nakon skandala u jutarnjem programu - nastavila da PROZIVA Baku

Podeli vest

Nakon skandala koji se dogodio u jutarnjem programu na "Prvoj" televiziji, kada su se jutjuberi Baka Prase i Kika posvađali ispred milionskog auditorijuma na nacionalnoj televiziji, Kika je progovorila o sukobu i njegovom današnjem ponašanju u emisiji

Ona tvrdi da je uradila ispravnu stvar, jer je pokušala da objasni roditeljima i deci koji je prate da i te kako, može biti dobar uzor, kultura, pristojna i fina, kao i da je na kraju dana, sve samo zabava i običan "jutjub" , a ne realnost, ali da je sa druge strane Baka Prase pokazao, kako dodaje, veliku nezrelost.

 - Dogodila se demonstracija nekulture i bahatosti od strane Bake Praseta, a to je upravo ono što sam zamerala i na šta sam skretala pažnju, to se dešava na jutjub sceni. Hteli da priznamo ili ne, to loše utiče na najmlađe, i svesna sam da se podigla velika prašina čim smo dospeli u medije -  izjavila je Kika za "Blic".

Foto: screenshot

 

 - Zato je moja zamisao bila da dođem danas da spustimo tenziju i argumentovano razgovaramo. Želela sam da objasnimo deci da je ovo samo zabava i jutjub i da ovo nije rat koji treba da doživljavaju kao stres. Međutim, na svaki pokušaj mene i voditeljke da razgovaramo o problemima od strane Bake Praseta mogli ste da vidite nezrelo ponašanje, i komentare da su psovke i vređanje u redu -  tvrdi ona.

Kika je dodala da je i sama šokirana Bakinim tvrdnjama da su psovke i vređanja u redu, kao i da u tome nema ničega lošeg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina "K1KA" Đukić (@kikax3) on Sep 26, 2019 at 10:07am PDT

 - Potvrdio je da je nikakav uzor našoj deci, s obzirom na to da je rekao da nema ničeg lošeg u vređanju i psovanju. Njemu je vređanje i psovanje isto. Ne kažem da sve radi pogrešno, ali smatram da deca od njega kupe bahato ponašanje i nekulturu, poput ove koje je pokazao u emisiji - , dodaje Kika za "Blic".

 - Zanemela sam kada sam čula da neko može da poredi Nikolu Teslu i Novaka Đokovića zajedno sa Baka Prasetom. Što se mene tiče, nastaviću da radim i posle ovoga danas, jer sam još sigurnija da radim pravu stvar. Zadovoljna sam i jer sam pokazala roditeljima da vređanje i psovke nisu jedini oblik ponašanja i da možemo da snimamo i zanimljiv materijal, a da ne proizvodimo energiju nasilja, vređanja i linča -  završila je Kika.

Foto: YouTube PrintScreen/Baka Prase

 

Podsetimo, njihova rasprava usledila je nakon video klipa u kome je Kika kritikovala ponašanje Baka Praseta, što je izazvalo burne reakcije njegovih fanova. Ona je Baku nazvala "lošim primerom" , nakon čega joj je on uzvratio i nazvao je "nemoralnom, ljigavom i lažljivom".

Njihovu svađu iz jutarnjeg programa pogledajte u videu ispod.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 4 godine

Dečko je u trendu, u Srbiji je sramota biti vaspitan, vredan, pošten i pristojan!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija