• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs

16.03.2020

13:21

LEPA OLGA IMA KORONAVIRUS! Zaključala sam se u kući kada sam saznala

Showbiz

LEPA OLGA IMA KORONAVIRUS! Zaključala sam se u kući kada sam saznala

Podeli vest

Glumica Olga Kirilenko zaražena je korona virusom, a to je objavila na Instagramu.

Korona virus joj je djagnostikovan nedelju dana nakon što su se javili prvi simptomi.

- Zaključala sam se u svom domu nakon što sam saznala da sam pozitivna na korona virus. Zapravo, bolesna sam već nedelju dana. Temperatura i umor su moji simptomi. Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno - napisala je Olga Kirilenko na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have a lovely day everyone! #LadyInRed

Објава коју дели Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) дана 29. Феб 2020. у 7:02 PST

 

Olga koja je sa Danijelom Krejgom (52) glumila u "Zrnu utehe" kao tajni agent Kamila Montis, završila je snimanje filma "The Bay Of Silence", a gledaćemo je uskoro u filmu "The Hunting".

Glumica koja je 2013. boravila u Beogradu zbog snimanja filma "November man", još jedna je javna ličnost koja se bori sa korona virusom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TuesdaySelfie

Објава коју дели Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) дана 28. Јан 2020. у 8:01 PST

 

Na toj listi su i Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson koji su poput Olge u izolaciji. Nemačka manekenka Hajdi Klum i njen suprug Tom Kaulic čekaju rezultate testa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija