• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil.kurir.rs/informer.rs

13.04.2020

12:02

(VIDEO) HOLIVUDSKI GLUMAC POBEDIO KORONU I PORUČUJE: Niko ne želi da bude pored mene!

Showbiz

(VIDEO) HOLIVUDSKI GLUMAC POBEDIO KORONU I PORUČUJE: Niko ne želi da bude pored mene!

Podeli vest

Holivudski glumac prihvatio se voditeljskog angažmana i na duhovit način ispričao kako je izgledalo lečenje od virusa Covid-19 u Australiji kako mu izgleda život sada

U odelu s kravatom stoji usred svoje kuhinje i zbija šale, tako bi se mogao sažeti najnoviji voditeljski angažman glumca Toma Henksa, kojeg je angažovala jedna od najpoznatijih komičarskih emisija "Saturday Night Live" da im bude voditelj.

(FOTO) KAKAV SLATKIŠ! Emili Ratajkovski se prisetila svojih početaka - OVAKO JE TO BILO!

PRAVA LEPOTICA! Džajina ćerka objavila SELFI iz izolacije, ovaj detalj će NAPRAVITI LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

- Ne brinite se, obrijana kosa je zbog uloge, raste sporo. Jako je dobro biti ovde, ali isto tako i čudno, voditi Saturday Night Live, i to iz sopstvene kuće. Čudno je vreme za šale, ali pokušavati biti smešan je poenta SNL-a - ispričao je Tom Henks na početku uvodnog skeča.

Američki otac

Nadalje objašnjava zašto je baš on odabran da vodi tu legendarnu, američku emisiju - zato što je preboleo koronavirus. Našalio se da otkako mu je dijagnostifikovana bolest smatraju ga "američkim ocem" više nego ikad pre. Niko ne želi da bude pored mene dugo i ljudima je neugodno, rekao je Henks.

- Koronavirus su mi dijagnostifikovali još u martu, dole u Australiji. Ljudi su tamo fantastični u svakom  pogledu, ali koriste Celzijuse umesto Farenhajta kada vam mere temperaturu. I kad su mi rekli da imam 36', činilo mi se da je to loše, a ispalo je da je dobro. Loše je kad imaš 38, u principu to je način na koji Holivud tretira ženske glumice.

Zaboravio da zakopča dugmiće

Rekao je da su on i supruga sada super, vratili su se kući i opet su u izolaciji.

ZBOG NJEGOVIH MIŠIĆA PADAJU VILICE Znamo da je Mia BOMBA, a EVO zašto njen izabranik Bojan VAŽI ZA FRAJERČINU! (FOTO)

- Ovo odelo je prvo što sam obukao, a da nije trenerka od 11. marta. Supruga mi je pomogla da ga obučem, jer sam zaboravio kako dugmići funkcionišu - našalio se Tom.

Ovaj glumčev nastup dočekan je s velikim olakšanjem svih onih koji su se brinuli da li se Henks zaista oporavio od zaraze virusom Covid-19.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17