• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

11.04.2020

22:15

PRAVA LEPOTICA! Džajina ćerka objavila SELFI iz izolacije, ovaj detalj će NAPRAVITI LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

Showbiz

PRAVA LEPOTICA! Džajina ćerka objavila SELFI iz izolacije, ovaj detalj će NAPRAVITI LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

Podeli vest

Pohvalila se svojim izgledom.

Dragana Džajić, ćerka fudbalske zvezde Dragana Džajića, prošle godine se udala za Miloša Ivanovića, a u decembru su se ostvarili kao roditelji. Dragana se nije pojavljivala u javnosti niti oglašavala na mrežama otkako se porodila sve do sada.

Foto: printscreen

ZBOG NJEGOVIH MIŠIĆA PADAJU VILICE Znamo da je Mia BOMBA, a EVO zašto njen izabranik Bojan VAŽI ZA FRAJERČINU! (FOTO)

Dok se mnoge poznate dame hvale svojim kulinarskim umećima, svojom vitkom figurom, a neke i izgledom bez šminke, Džajina ćerka je objavila novu fotografiju na kojoj je doterana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mademoiselleofficial_

Објава коју дели Dragana Dzajic (@draganadzajic_) дана 11. Апр 2020. у 6:28 PDT

 

ZAMALO DA POLUPA TELEVIZOR! Goca Božinovska UŽASNUTA Luninim ponašanjem, OCRNILA Miljkovića! (FOTO)

 

Iako Dragane nije bilo dugo na društvenim mrežama, ona je svoj Instagram nalog osvežila novom fotografijom koja je zasigurno obradovala sve njene pratioce. Sa umerenom šminkom i osmehom na licu, Džajina ćerka je pobrala veliki broj lajkova, a usledila je i salva pozitivnih komentara.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija