• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer

26.02.2021

21:11

ONE SU ŽENE FUDBALERA! Bez obzira na to, svoju karijeru izgradile sopstvenim trudom! /FOTO/

Showbiz

ONE SU ŽENE FUDBALERA! Bez obzira na to, svoju karijeru izgradile sopstvenim trudom! /FOTO/

Podeli vest

Žene fidbalera često prati loš glas, da su sponzoruše, da im je jedini cilj da se dobro udaju, a jedini uspeh je to što su žene fudbalera

Kada se nađu u društvu poznatih, bogatih fudbalera, brojne žene u startu postaju obeležene epitetima žena lakog morala ili pak da su sponzoruše.

Ali uvek postoji i druga strana. Postoje brojne žene koje su uspešne, ostvarene i ne zavise od svog partnera, te time demantuju ovaj loš glas.

U nastavku izdvajamo listu najuspešnijih žena fudbalera, koje su najmanje poznate po svojim brakovima.

Viktorija Bekam

 

 

Ona koja, zbog svoje popularnosti, verovatno najviše zaslužuje da se nađe na vrhu ove liste je naravno Viktorija Bekam. Iako je u braku sa Dejvidom Bekamom od 1999. godine, Viktorija slavu nije stekla izgovorivši sudbonosno “da”. Još i pre nego što je upoznala legendarnog fudbalera, Viktorija je bila poznata Britanskoj i svetskoj javnosti.

Iskoristivši svoju ljubav prema modi, Viktorija je vremenom svoju karijeru preusmerila ka modnoj industriji i 2008. godine pokrenula svoju modnu liniju. Patentirala je svoju liniju famerki pod nazivom VB Rock, a kasnije i svoju liniju naočara.

Viktorija je danas, jedna je od najfotografisanijih žena na svetu, a mnogi je smatraju istinskom modnom ikonom.

Iako je žena jednog od najpoznatijih fudbalera, Viktorija je svojom sposobnošću postigla da je ne prepoznaju po tome, već je od svog imena napravila istinski brend.

Slavu je strekla devedesetih godina kao članica pop grupe Spice Girls. Nakon što je poznata grupa izdala debitantski album 1996. godine, isti doživaljava veliki uspeh i prodat je u više od 20 miliona primeraka širom sveta. Iako se grupa raspala 2000. godine, Bekamova je započela svoju solo muzičku karijeru.

Helena Seger

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

Ništa manje uspešna nije ni Helena Seger, žena Zlatana Ibrahimovića. Zbog svoje nenametljivosti, slabog eksponiranja u medijima svetska javnost je slabo upućena u njen privatni život i činjenicu da je žena slavnog fudbalera. Međutim, u svetu biznisa je više nego poznata i cenjena.

Helena je rođena 1970. godine u Švedskoj i diplomirani je ekonomista. Naoružana diplomom i znanjem započela je profesionalnu karijeru radeći za nekoliko multinacionalnih kompanija.

Može da se pohvali radom u kompanijama poput “Disel-a”, “Replay-a”, “Rabbit-a”, “JC”, ali i kao neko ko je bio marketing menadžer u FlyMe.

Kada je upoznala Ibrahimovića, Helena je već bila uspešna i ostvarena žena, bogata, sa karijerom iza sebe.

“Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca”, istakla je jednom prilikom Segerova.

Poznato je da ovaj bračni par ulaže u nekretnine, a mnogi smatraju da je ona najzaslužnija za to što je Ibrahimović jedan od najbogatijih sportista današnjice.

Šakira

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Ne treba posebno najavljivati ni Šakiru. O njenoj karijeri se mnogo više zna nego da je u braku sa fudbalerom Barselone Pikeom.

Šakira Isabel Mebarak Ripol poznata je kolumbijska pevačica i tekstopisac. Zahvaljujući albumima “Pies Descalzos” i “Donde Estan los Ladrones”  stekla je slavu u Latinskoj Americi i za svega par godina uspela je da proda preko 10 miliona albuma samo na tom području.

Njena pesma za FIFA Svetski Kup 2010. godine, “Waka Waka”, postala je najprodavanija pesma sa ovog događaja ikada. Pored 10 miliona prodatih kopija, spot za pesmu pogledalo je dve milijarde ljudi, zbog čega se ubraja u jedan od najgledanijih video klipova na Youtube-u.

Od 2012. pa do 2015. godine, magazin Forbes ju je uvrštavao među 100 najuticajnijih žena na svetu. 2017. godine. Pored toga Šakira je UNICEF-ov ambasador.

Poznata pevačica ima 3 Grammy, 13 Latin Grammy, 5 MTV Video Music, 7 Billboard Music i 39 Billboard Latin Music nagrada. Procenjuje se da je prodala oko 140 miliona albuma. Takođe, Šakira ima četiri od 20 najprodavanijih hitova u 2000. godinama, što je više od bilo kojeg umetnika do danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija