• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lepaisrecna

26.02.2021

10:07

POPULARNA GLUMICA DONELA ODLUKU KOJA JE ŠOKIRALA SVET! Povlači se iz sveta GLUME, a razlog će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA

Showbiz

POPULARNA GLUMICA DONELA ODLUKU KOJA JE ŠOKIRALA SVET! Povlači se iz sveta GLUME, a razlog će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA

Podeli vest

Čuvena britanska glumica Ema Votson (30) se povlači iz sveta glume, prenose strani portali. Zvezda filmova o Hariju Poteru već neko vreme ne prihvata ponude za uloge, a do januara 2021. godine provela je neko vreme na Ibici, u Španiji, sa svojim verenikom Leom Robintonom

Međutim, sada se vratila u Ameriku ali i dalje živi potpuno povučeno, izolovano od filmske industrije u kojoj je provela toliko godina. Kako je izjavio njen predstavnik za štampu, "karijera Eme Votson je trenutno zamrznuta", ali nije precizirao šta je razlog.

Činjenica je da se Ema još prošle godine žalila kako nije potpun život nekoga ko u 30. godini nema dom, porodicu, decu... Ipak, zluradi podsećaju da na računu ima čitavih 80 miliona dolara i da zaista može mirne duše da ide u penziju i pravi dalje životne planove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Pored franšize vredne milijardi dolara kao što je "Hari Poter", Ema je glumila i u filmovima "Lepotica i zver" i "Male žene". Vrlo je uspešna i u modelingu - zaštitno je lice poznatih modnih kuća.

Ema ima veoma popularne naloge na društvenim mrežama, ali i tu se "povukla u ilegalu" već duže vreme. Na Instagramu je prati skoro 60 miliona ljudi, a ona na njemu nije objavila ništa od prošlog juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija