• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zadovoljna.hr

26.12.2019

10:57

PREPOZNAJTE MUŠKARCA KOJI SA VAMA ŽELI OZBILJNU VEZU! Ali pripazite na OVE ZNAKE!

Ljubav

PREPOZNAJTE MUŠKARCA KOJI SA VAMA ŽELI OZBILJNU VEZU! Ali pripazite na OVE ZNAKE!

Podeli vest

Ponekad nam jednostavno treba potvrda da smo voljeni, ali kako znati da ste svom partneru stvarno centar sveta? Ovi znakovi potvrđuju da mu je ozbiljno stalo da vas zadrži

1. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke.

Vaše mišljenje uvek mu je važno, nezavisno od situacije. Na primer, muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao, a da o tome pre nije razgovarao s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog privatnog i vašeg zajedničkog života.

2. Govori vam stvari koje nikom drugom nije rekao.

Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome. Ako s vama deli i svoje najskrivenije tajne i otkriva stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju, onda ima beskrajno poverenje u vas.

POZITIVNO UTIČE NA SAN, OSLOBAĐA OD STRESA... Evo zašto je vođenje ljubavi jako bitno!

3. Želi s vama da provodi puno vremena.

Čak i kad su vam rasporedi prenatrpani, on uvek nađe vremena za vas. On ne čeka vaš poziv - sam inicira izlaske i druženja.

4. Voli sa vama da razgovara o (zajedničkoj) budućnosti.

Mnogimuškarci strahuju od razgovora o zajedničkoj budućnosti čak i kada su iskreno zaljubljeni. Ako vaš partner s tim nema problema, dobili ste džekpot. Muškarac ne mora da bude 100 odsto spreman za velike korake u odnosu, ali činjenica da o njima otvoreno razgovara dokaz je odgovornog i zrelog razmišljanja.

Foto: Shutterstock

5. Ponosan je na vas.

Nikad ne ostaje ravnodušan na vaše uspehe i veseli im se. Kad god ima priliku za to, ponosno se pred drugima pohvali vama.

 

6. Brine o vama i želi da budete srećni.

Ne tretira vas kao kraljicu zato što misli da mora - on to iskreno želi. Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat i stopala nakon posla, pripremi večeru kada ste umorni... Briga o vama jedan je od njegovih prioriteta.

7. Podržava vaše ciljeve.

Ne oseća se ugroženo zbog činjenice da želite da bidete uspešna i ostvarena žena. Podupire vas u svemu što želite da napravite. Uvek je uz vas kada vam zatreba savet i pomoć jer želi da vidi kako ostvarujete svoje snove i biće uz vas kad se to dogodi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17