08.01.2019.

07:13

Foto:

Džet set

RAZVODE SE ANA KOKIĆ I NIKOLA RAĐEN! Vatepolista potvrdio da je kraj desetogodišnjeg braka

Iako se više puta u domaćim medijima spekulisalo o tome da se razvode, njih dvoje su takve informacije demantovali, jer su u tom trenutku bili netačne. No, ovoga puta je zaista došao kraj!

Bez ružnih reči, povređene sujete i loših odnosa, Ana i Nikola shvatili su da im više ne ide. Ovu informaciju, potvrdio je i vaterpolista.

- Nažalost, istina je! O svemu ćemo se oglasiti zajedničkim saopštenjem - rekao je za "Alo" kratko Rađen koji se u tom trenutku ukrcavao u avion za Moskvu gde igra vaterpolo.

Njegova supruga, Ana Kokić nije želela da se oglašava ovim povodom, a kako saznajemo, njih dvoje će i nakon svega ostati u dobrim odnosima. Papire za razvod braka potpisali su u prisustvu advokata i to na Božić.

Nije bilo ružnih reči, svađe ili nekih drugih stvari zbog kojih bi se sada u medijima stvarala neka negativna slika. Jednostavno, posle deset godina braka, shvatili su da im više ne ide, te da bi zarad njihovih ćerkica, ali i njih samih, najbolje bilo da se razvedu. Ana i Nikola će ostati u prijateljskim odnosima i neće dozvoliti da im to neko pokvari. Imaju dve predivne devojčice koje su vezane za oba roditelja i najvažnija im je njihova sreća - otkriva izvor za "Alo!" i dodaje:

- Ana i Nikola su saopštili ćerkama da se razvode, a njima dvema je to teško palo. Ipak, kad su razgovarali sa tatom i mamom, prihvatile su da je tako najbolje.

LJUBAV PREKO ŽICE: Nikola i ja video-pozivima "lečimo nedostajanje"!

Tagovi: