11.05.2019.

19:40

Foto:

Džet set

(FOTO) LUNU ĐOGANI ĆE OVA VRHUNSKA PEVAČICA UČITI DA PEVA! Gagi i Anabela sve dogovorili: "HOĆEMO DA SKUPO ZVUČI I IZGLEDA!"

Već dugo se priča o tome kako će Luna Đogani po izlasku iz Zadruge oprobati kao pevačica, što je i ona sama pričala u rijalitiju, a njeni mama i tata - Anabela Atijas i Gagi Đogani, već se pripremaju da je osposobe za scenu.

Luna se i na Zadrugoviziji pokazala u dobrom svetlu i dokazala da je nasledila talenat od mame i tate, a oni su se već pobrinuli da joj nađu pevačicu koja će joj davati časove pevanja koje treba da usavrši.

Informer

JE*ALA VAS LUNA, KOGA BOLI KU*AC! Sloba Radanović odlepio kada su ga novinari pitali za Đoganijevu!

U pitanju je nekadašnja članica grupe "Tap 011", Ivana Peters, koja važi za jednu od najboljih pevačica na našim prostorima, a ovu informaciju potvrdio je i Gagi.

- S Ivanom Peters smo se dogovorili da joj drži časove pevanja i mislim da smo izabrali najbolju opciju. Treba da poradi na svom vokalu, Ivana inače drži časove i smatram da je ona odličan izbor. Već razmišljamo o njenoj muzičkoj karijeri, imamo tri pesme u opciji i sve tri su super. Čekamo nju, da ona to čuje i odabere, da joj se nađe prava intonacija i tonalitet. Mora da uđe u studio i da provežba, poradi na vokalu. Hoćemo da bude profi, da skupo zvuči i izgleda, nećemo da brzamo. Gledamo da bude potpuno drugačija od svih - rekao je Gagi.

Tagovi: