24.07.2019.

21:33

Foto:

Džet set

DARA PEVA U PRIZRENU! Goranci joj platili 6.000 evra za nastup NA PRIVATNOJ ZABAVI U SRCU METOHIJE!

Dara Bubamara je zakazala tezgu u Prizrenu! Folk zvezda se juče iz Crne Gore, gde je noću pevala a danju se odmarala na plaži, krenula na Kosovo i Metohiju, gde je imala zakazan nastup na jednom privatnom veselju.

Kako saznajemo, pevačicu su angažovali Goranci da im peva na privatnoj proslavi i za samo sat vremena nastupa ponudili joj 6.000 evra.
- Dara je juče krenula u Prizren na poziv gastarbajtera Goranaca koji su doputovali iz Austrije i Nemačke. Oni su poželeli da im srpska folk zvezda peva na privatnoj proslavi. Bubamara je profesionalac, ne odbija tezge i rado je prihvatila da peva u Prizrenu, gde je inače većinsko albansko stanovništvo, dok Srba ima tek tridesetak - priča izvor blizak Bubamari i dodaje da to neće biti Darin prvi nastup u tom delu Metohije!

Srdačan doček

- Ona je prošlog leta pevala na jednom manjem stadionu u okolini Prizrena pred oko hiljadu Goranaca. Napravila je super atmosferu, bila je srdačno dočekana i obećala da će se vratiti uskoro na Kosovo - završava izvor.

Tim povodom pozvali smo folkerku, koja nam je potvrdila ovaj nastup.
- Treba u Prizrenu da radim privatnu proslavu. Verujte mi da nikad ne pitam koje je nacionalnosti onaj ko me angažuje. Moj posao je da uveseljavam sve narode. Ne delim ljude po nacionalnosti, svi koji vole moje pesme su moja publika. Ne plašim se odlaska na Kosovo. Moj menadžer zna više detalja o tom nastupu - rekla je Dara.

Vole je svi

Pozvali smo i pevačicinog menadžera Gorana Lečića Leku, koji nam je objasnio da je Dara prva muzička zvezda iz Srbije koja je posle 1999. godine nastupila u Prizrenu.
- Prošle godine smo u okolini Prizrena imali koncert i sve je prošlo u najboljem redu. To je bio prvi put da je neko iz Srbije tamo imao nastup. Publiku čine ljudi sa Kosova koji rade preko i vole našu muziku. Nismo imali loša iskustva, tako da ne postoji nikakav strah od odlaska na Kosovo. Ponovo su nas zvali da im Dara peva na proslavi i mi smo to prihvatili - kaže Leka.
 

(FOTO) MA ŠIROKO! Posle luksuznih stanova, Dara Bubamara KUPUJE JAHTU od 300 HILJADA EVRA!

Tagovi: