Autor: S. Kostić

30.10.2019.

10:07

Foto:

Džet set

Darko napravio KONCERT za pamćenje: Ana i verenica Marina u prvom redu, a kada je NJU izveo na binu, Sevićeva ZAPLAKALA!

Darko Lazić održao je sinoć u Centru "Sava" svoj prvi solistički koncert, a najveću podršku iz publike dobio je od verenice Marine Gagić i bivše supruge Ane Sević.

ZAUVEK SI MOJA KRV! NISAM POGREŠILA! Andreana Čekić se oglasila prvi put nakon SKANDALA SA OŽENJENIM VERENIKOM!

Kada je pola sata pre koncerta Darko došao podruku s Marinom, poručio je da ovaj nastup smatra svojim novim početkom.

- Večeras proslavljam 10 godina karijere, a ujedno okrećem i novi list u životu. Još večeras sam onaj stari, a od sutra menjam sve. Zbog lošeg načina života pre godinu dana mogao sam da izgubim glavu. To se više neće ponoviti - rekao je Darko, koji je 23. oktobra 2018. godine doživeo saobraćajku koju je jedva preživeo.

EVO KO JE NOVA DEVOJKA LUKE LAZUKIĆA! Imala je AFERU sa oženjenim fudbalerom i hvalila se da su u vezi dok je njegova supruga još delila KREVET S NJIM! (FOTO)

- Drago mi je što će večeras sa mnom biti i Marina i Ana - dodao je Darko.

Ana Sević, koja je stigla sa njihovom ćerkicom Lorenom, rekla je da svim srcem podržava bivšeg supruga.

Informer

- Darko i ja smo u savršenim odnosima, nema potrebe da bude drugačije. Večeras je konačno tamo gde mu je mesto i gde pripada, a to je scena - rekla je pevačica.

Folk pevač je koncert pred prepunom salom počeo pesmom "Majko", a zatim nastavio da ređa svoje hitove poput "Provereno znam", "Korak do sna" i druge.

ŠOK INTERVJU NATAŠE BEKVALAC POSLE RAZVODA: Pakao je počeo odmah posle venčanje, a Luka Lazukić nije udario već PRETUKAO!

Ćerkica Lorena i bivša supruga Ana sve vreme su đuskale, a Darkovi hitovi digli su na noge i mnoge njegove kolege, među kojima i Milicu Pavlović, Acu Lukasa, Emira Habibovića, Ivana Gavrilovića, Adreanu Čekić...

Informer

U jednom trenutku Lazić je pozvao na binu malu Lorenu uz reči da je vreme za ljubav, a onda najavio pesmu Šabana Šaulića "Verujem u ljubav" koju je predstavio kao omiljenu pesmu njegove ćerkice.

Darkovu bivšu suprugu ovaj prizor je ostavio u suzama.

Tagovi: