• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2019

20:49

ZAUVEK SI MOJA KRV! NISAM POGREŠILA! Andreana Čekić se oglasila prvi put nakon SKANDALA SA OŽENJENIM VERENIKOM!

Estrada

ZAUVEK SI MOJA KRV! NISAM POGREŠILA! Andreana Čekić se oglasila prvi put nakon SKANDALA SA OŽENJENIM VERENIKOM!

Podeli vest

Andreana Čekić oglasila se objavom na svom Instagram nalogu, po prvi put nakon skandala sa oženjenim verenikom Markom Miloševićem

Naime, Milošević i Andrena su raskinuli veridbu, kada je u jednom noćnom klubu u Americi Marko navodno pljunuo pevačicu i iscepao joj majicu, a sve se odigralo u prisustvu članova Andreaninog benda.

Čekićeva i Marko su se verili uprkos činjenici da je on i dalje u zakonitom braku sa ženom sa kojom imam dete.

MILIJANA IMALA SE*S SA ŽAPCEM? Milojko pobegao iz sobe, pa SPAVAO NA KAUČU! (VIDEO)

 


 
Objava na Instagramu posvećena je Andreaninom menadžeru Ibri u kojoj mu se ona zahvaljuje za toplo prijateljstvo i sve što je učinio za nju u vreme američke turneje. 

Po svemu sudeći, Čekićevoj raskid nije teško pao, deluje kao da se preporodila nakon vremena provedenog u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poznavala sam te nekako i pre nego što sam te upoznala. Jednom sam pročitala Adilov opis slike sa tobom, na kojoj te je ishvalio kao čoveka, a Adil hvali i pridaje pažnju samo onima koji istinski vrede. To sam ti, druže, jednom prilikom i rekla. Moje iskustvo sa tobom je na još većoj vibraciji prijateljstva od onog što sam mogla da zamislim. Postao si moj brat, deo duše, prijatelj u dobru, još veći u zlu. Ti nikad nisi radio samo "svoj posao", ti si se znao postaviti u tuđu kožu, bezuslovno, od srca, to je tvoja veličina pored besprekorne inteligencije, discipline, pored profesionalzima... prvi put sam doživela da menadžer može da bude podrška, da može da bude čovek i brat. Plakala sam kao kiša na rastanku. Ja sam do tad rastanke uzimala zdravo za gotovo, jer su mi postali svakodnevnica. Ovaj je imao posebnu težinu. Mislim da ti se nikada neću moći odužiti za sve, svako moje "hvala" će zauvek biti nedovoljno. Baš si se uvukao u neku najdublju fioku moje duše. Sve si dao od sebe, i što možeš i što si mislio da nećeš moći, ali si ipak uspeo. Čast mi je zbog ove turneje sa tobom. Moja prva Američka turneja, moj prvi susret sa nepoznatim. Zauvek si deo mojih puteva, padova i uspona, mojih spoznaja, radovanja, suza i pobeda! Zauvek si moja krv ♥️ Za kraj... želim da se zahvalim svima vama koji ste dolazili na koncerte, koji ste putovali iz daleka, koji ste pevali sa nama... vi ste objasnjenje i rezultat svega onog o čemu sam kao mala maštala. Nikada ne dozvolite da vam neko uskrati istinske želje, ma koliko god godina imali. Sve sam u životu iskrenim namerama gradila i uspela sam. Što imam, imam. Što nemam, nije moje. Ni jedna odluka nije pogrešna, samo budite u skladu. Moji su me snovi doveli vama i nadam se da vas nisam razočarala. Ps: ova slika je nastala u Backstage-u posle finalnog koncerta u Chicagu, kada sam, čini mi se, Ibri htela reči sve ovo, ali nisam mogla da izustim. Voli te sestra ♥️

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic) дана 28. Окт 2019. у 8:33 PDT

 


- Poznavala sam te nekako i pre nego što sam te upoznala. Jednom sam pročitala Adilov opis slike sa tobom, na kojoj te je ishvalio kao čoveka, a Adil hvali i pridaje pažnju samo onima koji istinski vrede. To sam ti, druže, jednom prilikom i rekla. Moje iskustvo sa tobom je na još većoj vibraciji prijateljstva od onog što sam mogla da zamislim. Postao si moj brat, deo duše, prijatelj u dobru, još veći u zlu. Ti nikad nisi radio samo "svoj posao", ti si se znao postaviti u tuđu kožu, bezuslovno, od srca, to je tvoja veličina pored besprekorne inteligencije, discipline, pored profesionalzima... prvi put sam doživela da menadžer može da bude podrška, da može da bude čovek i brat. Plakala sam kao kiša na rastanku. Ja sam do tad rastanke uzimala zdravo za gotovo, jer su mi postali svakodnevnica. Ovaj je imao posebnu težinu. Mislim da ti se nikada neću moći odužiti za sve, svako moje "hvala" će zauvek biti nedovoljno. Baš si se uvukao u neku najdublju fioku moje duše. Sve si dao od sebe, i što možeš i što si mislio da nećeš moći, ali si ipak uspeo. Čast mi je zbog ove turneje sa tobom. Moja prva Američka turneja, moj prvi susret sa nepoznatim. Zauvek si deo mojih puteva, padova i uspona, mojih spoznaja, radovanja, suza i pobeda! Zauvek si moja krv ¦? Za kraj... želim da se zahvalim svima vama koji ste dolazili na koncerte, koji ste putovali iz daleka, koji ste pevali sa nama... vi ste objasnjenje i rezultat svega onog o čemu sam kao mala maštala. Nikada ne dozvolite da vam neko uskrati istinske želje, ma koliko god godina imali. Sve sam u životu iskrenim namerama gradila i uspela sam. Što imam, imam. Što nemam, nije moje. Ni jedna odluka nije pogrešna, samo budite u skladu. Moji su me snovi doveli vama i nadam se da vas nisam razočarala. Ps: ova slika je nastala u Backstage-u posle finalnog koncerta u Chicagu, kada sam, čini mi se, Ibri htela reči sve ovo, ali nisam mogla da izustim. Voli te sestra -

Podsećamo da je upravo u vreme američke turneje i došlo do svađe između verenika, koja se završila fizičkim nasiljem. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija