01.01.2020.

18:59

Foto:

Džet set

PRESTAĆU DA MISLIM DA SAM NAJPAMETNIJA! Aleksandra Subotić OKRENULA novi list - Zaboravila ko je David u Pecinom zagrljaju!

Rijaliti učesnica Aleksandra Subotić je po svemu sudeći imala veoma tešku godinu jer ju je početkom 2019. godine prevario verenik David Dragojević sa sada već njegovom verenicom Anom Korać.

Informer

Ona je pre ponovnog ulaska u Zadrugu 3 ušla u vezu sa Pecom o kojoj su mediji brujali govoreći da neće mnogo potrajati. Aleksandra je ipak sa njim večeras dočekala 2020. godinu. Portalu Informer.rs je otvorila dušu o svemu što je bilo i što će se tek dogoditi u narednim mesecima. 

OGLASIO SE DEČKO KOG JE VLADIMIR TOMOVIĆ ISTUKAO! Ivin prijatelj sa RANAMA NA LICU odlučio da se osveti - SPREMA SE HAOS!

 

Šta ti je obeležilo 2019. godinu?

Ovu godinu su mi obeležili usponi i padovi, počeci i krajevi. Nekako na početku godine su mi se desili preseci svega kako sam živela do sada, nekako je sve prestalo, i svi moji odnosi koje sam gradila do tada su se samo srušili, ali opet je počelo nešto novo, što je dobro za mene u jednu ruku, sve što je loše, završilo se, što je dobro je počelo, ali mi je 2019. bila jako naporna. Stvarno je bilo teško živeti i zaista ne želim da se ponovi. Ono što je negativno to već svi znate. Generalno, rijaliti mi je obeležio godinu i sve to negativno ste mogli da vidite, a ono što je pozitivno to je taj neki početak nove veze i novog načina života na koji ja baš i nisam navikla i u koji pokušavam da se uklopim, početak svega što je novo, neke mirne luke i nečeg malo mirnijeg.

Šta obećavaš sebi već neko vreme, a nikako da uradiš?

Svaki put isto: dijete – koje su kod mene kratkotrajne – brzo počnu, još brže se završe. Fali mi ponekad malo više ozbiljnosti, na kojoj uvek radim, a nikako da se uozbiljim. Prestaću da mislim da sam najpametnija na svetu i slično, ali nikako ni to da se okrene.

Najoriginalniji poklon koji si dobila/poklonila nekome?

Poklone očekujem ovih dana, i jako se radujem, kao malo dete sam pravo, dete u duši. Ali se isto tako trudim i ja da nekog obradujem. Za Novu godinu sam imala veliki problem šta da poklonim mom momku, deci smo doveli Deda Mraza i podelili poklone – oni se svemu raduju, ali šta pokloniti čoveku koji ima sve?! Do sada sam svašta poklanjala: večere, medvediće, satove, porukice, narukvice....Volim da poklonim nešto što će da traje i što će osobu kojoj je namenjeno učiniti da uvek misli na mene.

Kako komentarišeš raskid Ane i Davida i šta bi im poželela u Novoj godini?

Davida ne kometarišem. Zaboravila sam ko su ti ljudi i likovi. Imam tu sreću što jako brzo zaboravljam – to ste već mogli da vidite u Zadruzi.

BRAK ĆE PONOVO BITI U MODI! Dušica NIKAD ISKRENIJA - Priznala ZBOG ČEGA se izvinjavala na RODITELJSKOM SASTANAKU!

 

Imaš li favorita u Zadruzi 3?

Iskreno, Zadrugu baš i ne pratim. Podržala bih Maju, Marijanu, Matoru, sve one osobe koje znam i sa kojima sam ostala u dobrim odnosima napolju. Podržavala sam Stefana Karića zbog njegovog oca Osmana. Meni je čak i Iva okej. Miljana i Marija su mi top. One su obeležile ovu Zadrugu. Da nema njih, ne znam šta bi tamo bilo zanimljivo.

Šta bi poželela sebi/našim čitaocima u Novoj godini?

Sebi bih poželela da nađem nešto što ću voleti da radim, da pronađem neko lepo zanimanje koje bi mene ispunjavalo. Volim javni posao, ali teško mi je da iskombinujem to što volim sa mojom sadašnjom vezom i volela bih u novoj godini to da uspem zato što moj momak nije za to, a opet meni to fali i želela bih to. Želela bih još jednom sa se ostvarim kao majka, ali ko zna, videćemo šta će da uradi ova nova godina. Čitaocima bih poželela sve što oni žele, da im bude pun novčanik, da su srećni u ljubavi, ali pre svega da su samo srećni, da uživaju i da se lepo provode svaki dan, da uživaju kao da je poslednji. SLOBIN OTAC JE NIJE VOLEO! Ipak, bivša snajka KIJA SE OGLASILA i od srca poručila Radanovićima...

Tagovi: