• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2020

17:04

OGLASIO SE DEČKO KOG JE VLADIMIR TOMOVIĆ ISTUKAO! Ivin prijatelj sa RANAMA NA LICU odlučio da se osveti - SPREMA SE HAOS!

Rijaliti

OGLASIO SE DEČKO KOG JE VLADIMIR TOMOVIĆ ISTUKAO! Ivin prijatelj sa RANAMA NA LICU odlučio da se osveti - SPREMA SE HAOS!

Podeli vest

Crnogorcu se ne piše dobro

Dino Subašić, kojeg je sinoć u "Zadruzi" fizički napao Vladimir Tomović, zbog navodnih pretnji i uvreda na nacionalnoj osnovi navodno potvrdio da će pokrenuti tužbu protiv Vladimira Tomovića.

POKLON OD PRIJATELJA?! Kija Kockar se pohvalila skupocenim poklonom od 60.000 evra - a onda je otišla da gleda GOLE ŽENE!

 

Foto: printscreen/tvpink

- Znači, ja nisam na nacionalnoj razini ga vrijedao, on je taj koji vrijeda nacionalizmom, drugo, zaletio se na mene prvi, ja sam se branio, nisam ga ni mislio udarati, sad da vam se zahvalim na sigurnosti i nasilniku, kojeg držite u kući, boli ga istina, jer sam ga fino pitao i rekao mu kako bi trebalo se obraćati kao navijač - napisao je Dino na svom Instagram storiju, a potom i čestitao Novu godinu:

Foto: printscreen/tvpink

- Sretna Nova godina svima koji je slave, drugo da vam se obratim svima da sam u bolovima malo, no bit će sve u redu, pričao sam sa odvijetnikom, procedura je pokrenuta, ne želim ovo nikome u budućnosti. Drugo, mojoj Ivi Grgurić želim Sretnu Novu Godinu, sestro uvijek sam tu za tebe, borili smo se za pravdu i nastavit ćemo - napisao je Subašić na svom Instagram storiju.

Foto: printscreen/tvpink

Kako je izgledao njihov sukob, pogledajte u videu:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 4 godine

Pomesala si Tomovic je Srbin iz CG malko agresivan .A izmedju milogoraca,siptara,ustasa nema razlike,isti su.

Rasa

pre 4 godine

Trazim javno da se ovakve emisije ukinu i zabrane na nacionalnim frekfencijama neka se emituju na zatvorenim televizijama pa neka bolesnici gledaju a ostatak naroda nisu primoprani da gledaju ovakve bljuvotine

mile

pre 4 godine

hrvatice primamo ,bilo je ludo na doceku ali hrvate ne

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija