Autor: Informer.rs

28.01.2020.

18:00

Foto:

Džet set

POJAVILA SE U TANGAMA NA CRVENOM TEPIHU! Kad je okrenula leđa, blicevi samo sevali - kreaciju je iskopirala od poznate HOLIVUDSKE ZVEZDE i dobro joj stoji! (FOTO)

Mlada pevačica Sara Jo među poslednjima je stigla na crveni tepih MAC awards-a. Ipak, njena pojava nije promakla paparacima.

(FOTO) SEVNULO MEĐUNOŽJE! Karleuša se na dodeli pojavila u SE*SI IZDANJU - mahala haljinom, pa joj ispala CICA MACA! Vidi se BAŠ SVE!

ONI SU OSVOJILI NAGRADE NA MAC 2020: Pevač godine je Saša Matić, a Nataša Bekvalac dobila priznanje za najbolji muzički video! (FOTO)

Lepa Sara je specijalno za ovu priliku odabrala svetlo roze haljinu, usku, do poda, koja je imala gola leđa i specijalan detalj iznad zadnjice.

Naime, tange od cirkona virile su iznad njene zadnjice, a kada je okrenula leđa fotoreporterima, blicevi su samo sevali.

ŠOK IZDANJE NAŠE PEVAČICE - POJAVILA SE U KESI NA DODELI NAGRADA?! Svi su ostali ZATEČENI NJENIM STAJLINGOM! (FOTO)

Nema sumnje da je Sarita blistala u ovoj kombinaciji, jedina mana je što je od glave do pete prekopirala slavnu Hejli Biber, verenicu Džastina Bibera.

MAC 2020! Najveća regionalna muzička dodela nagrada, među prvima stigli Voyage i Breskvica - Evo šta su rekli o Baka Prasetu! (GALERIJA/VIDEO)

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on May 6, 2019 at 10:54pm PDT

Hejli je identičnu haljinu nosila na Mat gali u junu 2019. godine, samo što je njenu kreaciju dizajnirao Aleksandar Veng.

Informer

U komentarima su odmah osuli paljbu po mladoj pevačici, govoreći joj da je "Kineska kopija Hejli", ali se čini da njoj to ne smeta.

Tagovi: