• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.01.2020

21:56 >> 00:37

ONI SU OSVOJILI NAGRADE NA MAC 2020: Pevač godine je Saša Matić, a Nataša Bekvalac dobila priznanje za najbolji muzički video! (FOTO)

Estrada

ONI SU OSVOJILI NAGRADE NA MAC 2020: Pevač godine je Saša Matić, a Nataša Bekvalac dobila priznanje za najbolji muzički video! (FOTO)

Podeli vest

Na Informer.rs možete ispratiti ko je sve dobio nagradu na najvećem regionalnom muzičkom takmičenju Music Awards Ceremony koji se večeras održava u "Štark" areni...

Evo ko je sve dobio nagradu na ovogodišnjem muzičkom takmičenju MAC 2020:

Nagrada za najbolju pop folk numeru otišla je u ruke Vlatka Lazanoskog Lazana, za pesmu "Majko". "Zdravo Beograde i svima prisutnima, drago mi je što sam deo ovog spektakla. Hvala svima koji su glasali za mene. Hoću da pozdravim sve makedonce koji me podržavaju sve ove godine", rekao je Vlatko nakon primanja nagrade.

Nagradu za najbolju narodnu folk numeru dobila je Aleksandra Prijović za pesmu "Bogata sirotinja", a nakon primanja nagrade ona se obratila svima: "Hvala vam puno svima, želim da čestitam svim mojim kolegama i organizatorima MAC. Hvala vam još jednom, ljubim vas".

Foto: printscreen tv pink

Pevač godine je Saša Matić. 

Nakon preuzimanja nagrade Saša Matić se obratio svima: "Hvala vam najlepše. Ova nagrada više vama pripada nego meni, jer da nije vas svih ovih godina ne bi bilo ni mene. Ja ništa ne bih menjao ni u karijeri ni u životu, a vas ne bih menjao ni za šta na svetu".

Foto: printscreen tv pink

Nina Badrić dobila nagradu za pevačicu godine, pa se zahvalila svima: "Hvala vam najlepše, iznenađenja jesam, što ne znači da mi ovo ne pripada. Čestitam svim mojim kolegama na nominaciji. Zahvaljujem se mojoj Mariji Šerifović na velikoj podršci. Ovu nagradu ću pokloniti svim autorima koji sarađuju sa mnom. Publiko, vi ste me napravili ovakvom, vi me nosite i hvala vam na tome što vam i dalje trebam".

Foto: printscreen tv pink

Nagradu za najbolju rok numeru dobio je Van Gogh za numeru "Više te ne volim ko pre". "Hvala ti kume za ove godine plovidbe i za 50 godina prijateljstva. Poštovana publiko hvala za ovo priznanje koje ste nam dodelili, računajte na svoju decu i naravno na Van Gogh", rekao je Đule.

Foto: printscreen tv pink

"Parni valjak" dobio nagradu za najbolju pop-rok numeru za pesmu "Otkud ti pravo", te se zahvalili publici!

Foto: informer.rs

Nataša Bekvalac dobila nagradu za najbolji muzički video za pesmu "Dođi mami". "Drago mi je što sam osvojila ovu nagradu, ja bih vas pozvala da 14. februara dođete na moj koncert", rekla je Nataša.

Foto: printscreen tv pink

Nagradu za najbolju pop numeru muškog izvođača dobio je Petar Grašo za pesmu "Voli me". Grašo se obratio svima: " Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio nagradu za pop numeru u regiji. Hvala vam što volite moju muziku, nadam se da vas neću izneveriti".

Foto: printscreen Pink Tv

Lena Kovačević ponela je nagradu za najbolju pop numeru žeskog izvođača za pesmu "Dubine" pa se obratila svima: "Hvala puno, ja sam iznenađena, ova nagrada se trese. Hvala ljudima koji su preokrenuli ne samo moj nego i muzički svet u Srbiji. "Kafe" i naš jezik se sluša i u Africi i u Turskoj! Srećan rođendan mami, mom bratu i mojoj porodici, volim vas".

Klikom na link ispod možete pročitati, ali i pogledati šta je Luna rekla povodom Marka Miljkovića, ali i o nekoj novoj ljubavi.

LUNA ZA INFORMER: Ako mi dovedete OVOG MACANA rado ću ga... Otkrila i da li je SLAVA razlog zašto je raskinula sa MARKOM! (FOTO/VIDEO)

 

Ako želite da vidite ko je sve od poznatih ličnosti došao na ovogodišnje muzičko takmičenje MAC 2020 pogledajte link ka vesti ispod.

MAC 2020! Počela najveća regionalna muzička dodela nagrada, među prvima stigli Voyage i Breskvica - Evo šta su rekli o Baka Prasetu! (GALERIJA/VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija