• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.01.2020

21:08

LUNA ZA INFORMER: Ako mi dovedete OVOG MACANA rado ću ga... Otkrila i da li je SLAVA razlog zašto je raskinula sa MARKOM! (FOTO/VIDEO)

Estrada

LUNA ZA INFORMER: Ako mi dovedete OVOG MACANA rado ću ga... Otkrila i da li je SLAVA razlog zašto je raskinula sa MARKOM! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Pevačica i bivša zadrugarka Luna Đogani jedna je od nominovanih na ovogodišnjem velikom muzičkom takmičenju MAC 2020...A da li očekuje da će kući odneti nagradu, pogledajte u videu u tekstu. Luna je otkrila još mnogo toga...

Luna Đogani otkrila je za portal Informer.rs da li joj se neko trenutno dopada i u kakvim je odnosima sa bivšim momkom. Osvrnula se i na to što su je Đole Đogani i Gastoz podržali večeras.

Foto: informer.rs

Luna je između ostalog otkrila i šta je kupila mami Anabeli za rođendan.

Ona je pomenula i bivšeg dečka Marka Miljkovića. Upitana da li je pravi razlog za njihov raskid to što je Luna postala veoma popularna, pevačica je odgovorila:

- Ne, slava nije bila problem. On je bio moja podrška, i dan danas je. Nismo u lošim odnosima, ali nismo zajedno.

Foto: informer.rs

Pogledajte video i otkrijte da li se Luni neko trenutno dopada, jer je pomenula momke sa srspke estrade:

Foto: informer.rs

MAC 2020! Najveća regionalna muzička dodela nagrada POČINJE, među prvima stigli Voyage i Breskvica - Evo šta su rekli o Baka Prasetu! (FOTO/VIDEO)

Pročitajte i šta je Đole Đogani rekao povodom Luninog nastupa klikom na link ispod.

ĐOLE PRIZNAO KO GA JE SKOCKAO ZA MAC 2020! Otkrio i da li će večeras navijati za LUNU ĐOGANI! (FOTO/VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kojo

pre 4 godine

Strasno. Da povratim. Ne dao bog nikome da je na njenom mestu.

Mina

pre 4 godine

Pozdravite mi onog malog Marka onog sto je opterecen Lunom.Dzaba se trudi svi znamo zasto je njom opterecen.

Sinisa

pre 4 godine

Sta je ovo majko mila. Vi de kao mediji stvarno trudite da ovo cudo uzdizete u svakom smislu i kao "pobednika ,Z1(gagi o luninoj pobedi," da je napravite pevacicu,lepoticu,zvezdu i sve to bez pokrica ali dzabe ona sama sebe pljune i evo dokaze da je dno.

Nea

pre 4 godine

Njeni trzaji glavom kao da je jako bitna, stalna raskrecenost kad pozira i ta njena odvratna odjeca. Sta reci a ne povratiti?!

Lina

pre 4 godine

Sminka joj je lepa, ali ne znam zasto uvek nosi odecu koja izgleda tako jefino i nekvalitetno...mozda misli da se to na slikama nece primetiti...ne znam

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija