24.02.2020.

12:00

Foto:

Džet set

NEDAVNO GA PROZVALA DA JE ''MALO MRTAV''! Dušan Svilar ŽESTOKO UZVRATIO Dari Bubamari: NOVI RAT NA ESTRADI NA POMOLU?

Dara Bubamara je komentarišući svog kandidata, rekla da on ni po čemu ne podseća na Dušana Svilara, budući da je nekadašnji pobednik ovog takmičenja, kako se izrazila, „mrtav“, aludirajući na njegovu energiju na sceni.

(FOTO) ZARASLA U KOROV, ORONULA KAPIJA, ZIDOVI BEZ FASADE! Kada budete videli u kakvoj KUĆI je PRE ŽIVELA MIljana Kulić ŠOKIRAĆETE SE!

Informer

Dušan se oglasio tim povodom:

- Ko je ona uopšte? Ne znam da li je dotična mislila na mene kada je rekla da je Dušan Svilar mrtav? Nisam jedini pevač sa tim imenom i prezimenom. Postoji još trojica mojih imenjaka i prezimenjaka - rekao je on i dodao:

STIGLI SU NA KAPIJU ZADRUGE! Ukućani POMAHNITALI ka vratima - Tresla se Bela kuća OD VRISKA! Kad su ih videli, jedva dočekali!

Informer

- Odavno ne pratim to takmičenje i ne gledam „Zvezde Granda“. Ne znam šta se dešava ni ko šta komentariše. Dotičnu ne poznajem lično, tako da ne vidim zašto bi ona mislila na mene kada me nikada nije ni videla ni upoznala. Bavim se pevanjem na drugi način i trudim se da svoju karijeru ne gradim na bestidni i besramni način - zaključio je Svilar.

ISPLIVAO NEOBORIV DOKAZ! Ana KRIJE da je bila u vezi sa Stefanom Karićem - OGLASILA SE NJEGOVA PORODICA I POTVRDILA SVE! David je u ZABLUDI sve vreme! (VIDEO)

Tagovi: