• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2020

15:17

(FOTO) ZARASLA U KOROV, ORONULA KAPIJA, ZIDOVI BEZ FASADE! Kada budete videli u kakvoj KUĆI je PRE ŽIVELA MIljana Kulić ŠOKIRAĆETE SE!

Rijaliti

(FOTO) ZARASLA U KOROV, ORONULA KAPIJA, ZIDOVI BEZ FASADE! Kada budete videli u kakvoj KUĆI je PRE ŽIVELA MIljana Kulić ŠOKIRAĆETE SE!

Podeli vest

Miljana Kulić je pre nego što je prvi put kročila u rijaliti živela u nešto lošijim uslovima

Nakon nekoliko sezona u raznim rijalitijima na raznim televizijama, ona je zaradila ogromnu sumu novca, a sve što je dobila odlučila je da uloži u kuću i od nje napravi luksuzan kompleks za njenu porodicu i sina Željka.

(VIDEO) VRELA AKCIJA U CIK ZORE! Iva se SKINULA, Filip pokazao šta sve ume da radi sa RUKAMA

MILJANA NAPUSTILA SRBIJU! Usred priče o POVRATKU u Zadrugu - napravila veliki KORAK! Otišla sa NJIM?!

Miljana je pre rijalitija živela u trošnoj kući, koja nije ni nalik današnjoj. Zidovi bez fasade, oronula kapija i biljke zarasle u korov samo su neki od jezivih prizora starog doma.

LUNA KOMENTARISALA SANJU! Ne pričaju MESECIMA, evo šta je rekla za Stankovićevu i njene OPERACIJE




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija