25.02.2020.

09:14

Foto:

Džet set

NEMOJ DA SI GUSKA CEO ŽIVOT! OVO JE BISER! Marina Tucaković je OVAKO reagovala kada joj se obratila Ana Nikolić, a evo i ZBOG ČEGA

Prva pesma sa novog albuma koju je Ana predstavila publici je numera "Bilo je lepo", a budući da su i melodija i tekst nesvakidašnji, pevačica je priznala da je u početku bila nesigurna i dvoumila se da li da uopšte snimi pomenutu pesmu.

(FOTO) ANA NIKOLIĆ SMRŠALA, A NIJE JOJ DO SE*SA! Neverovatna transformacija pevačice!

NA VRHU JE TRENDINGA, A IMA GREŠKU? Procenite sami ŠTA JE Ana Nikolić rekla u SPOTU! (VIDEO)

Zato je savet potražila od Marine, koja joj je direktno i bez dlake na jeziku rekla šta misli.

Informer

- U početku sam bila malo nepoverljiva. Kad sam pričala sa Marinom pitam je da se malo "čačne" tekst, a ona mi kaže: "Šta da se čačne, bre?! Pa, ovo je, bre, biser! Poslušaj me jednom u životu, nemoj da si guska ceo život!" - ispričala je Ana Nikolić u emisiji "Ekskluzivno".

(FOTO) ANA NIKOLIĆ SMRŠALA, A NIJE JOJ DO SE*SA! Neverovatna transformacija pevačice!

Kako je dalje navela, poslušala je Marinu Tucaković i snimila pesmu, ali ipak uz neke male izmene.

- Na to sam joj samo rekla: "Je l' tako? Onda se slažem." I meni je sve bilo okej, ali sam opet nešto malo htela da promenim. Tako je i bilo. Otpevala sam je iz jednog "tejka" u studiju u Skoplju. Zato i jeste toliko realno, emotivno i iskreno. Kampanju za novi album sam otpočela tom numerom, iako se razlikuje od svih ostalih, ali takav mi je bio osećaj - rekla je Ana.

Tagovi: