• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LUKIĆ

20.02.2020

11:45

(FOTO) ANA NIKOLIĆ SMRŠALA, A NIJE JOJ DO SE*SA! Neverovatna transformacija pevačice!

Estrada

(FOTO) ANA NIKOLIĆ SMRŠALA, A NIJE JOJ DO SE*SA! Neverovatna transformacija pevačice!

Podeli vest

Ana Nikolić provocira i novim izgledom i novim pesmama! Pevačica se na društvenim mrežama pohvalila neverovatnom transformacijom - sa 93 kilograma spala je na 58

Pop zvezda svakodnevno trenira i pokazuje zgodno telo, a da bi njen povratak na estradu bio još zapaženiji, snimila je provokativne pesme "Bilo je lepo" i "Klinika", koje za samo pet dana zajedno imaju oko pet miliona pregleda na Jutjubu.

ANA NIKOLIĆ SE OGLASILA POSLE VESTI DA JE ZAVRŠILA U BOLNICI! Evo kako stvari stoje!

ANA NIKOLIĆ ODLEPILA NA KIJIN VRELI PLES! Pevačica oduševljena kako Kockareva đuska uz njen hit! (Video)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I kad u glavi savladam te U srcu uvek nadvladaš me, tamo loše te krijem . . ?#klinika

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Feb 18, 2020 at 4:57am PST

 


Informer je došao do teksta pesme i njenog sledećeg hita "Nije mi do seksa", koji će Ana uskoro objaviti i kojim će očigledno uzdrmati estradu.

 

 

Stih Anine nove pesme


Zbog tebe bih stvarno učinila sve, i stvari koje ne postoje, a ti si se ipak usudio da pitaš da l' je tvoje

"Htela sam sa tobom ljubav, na zemlji i na nebu. Da te zadržim, lagala sam i da čekam bebu. Zbog tebe bih stvarno učinila sve, i stvari koje ne postoje, a ti si se ipak usudio da pitaš da l' je tvoje. Nije mi do seksa kad na tebe pomislim. Ma nije mi do seksa, pa samu sebe zagrlim. S njim ja obučena spavam, a i tako se probudim. Ma nije mi do seksa, a mogu da plačem pred njim. Pustiću ga neka uđe, samo neka uđe u moju sobu, moju garderobu i u ono tuđe. Nek mi se uvuče ove noći ko dim u kosu i sive zidove moje. Samo neka se uvuče u ono što je tvoje", peva Ana u novoj pesmi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? ?? ???? ?

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Feb 13, 2020 at 2:22pm PST

 


Kako saznajemo, Ana je za ovu pesmu, ali i za sve ostale s povratničkog albuma snimila spotove. Neke kadrove je uradila u Maroku, gde je odvela tim sa deset ljudi, što ju je koštalo oko 70.000 evra!

 

 

Zaboravila Rastu, ima novog dečka



Ana Nikolić je uz pomoć psihijatra prebolela razvod od repera Stefana Đurića Raste. Pop zvezda je nedavno započela vezu sa biznismenom iz Crne Gore, s kojim je otputovala na odmor u Tajland.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija