Autor: Informer.rs

14.03.2020.

15:54

Foto:

Džet set

(FOTO) NEOPISIVA BOL, 117 DANA SAM SE BUDILA U SUZAMA.. Severinina potresna poruka sinu Aleksandru tera suze na oči: Ja sam samo MAMA KOJA PATI!

Povodom rođendana malog Aleksandra, Severina je objavila poruku koja će vam naterati suze na oči.

POČINJE BORBU ZA SINA! Prošlo je tri meseca otkako je Severina izgubila STARATELJSTVO - Milan uputio TUŽBU zbog OVOGA!

- Veliki pisac Gabriel García Márquez napisao je predivno delo ‘Ljubav u doba kolere’. Ja nisam nikakav veliki pisac, ALI ĆU OPISATI KAKO IZGLEDA LJUBAV U DOBA KORONE. Ja sam jedna mama kojoj je sedmogodišnji dečak pre 117 dana iščupan iz zagrljaja i odveden iz svog krevetića. Ja sam samo jedna mama koja se u tih 117 dana budila u suzama svih tih dana, osim možda 10, koliko je u tri i po meseca prespavao u našem domu.

Informer

Informer



Prvi put je presuda doneta protivno mišljenju veštaka, prvi put se dete koje je rođeno u Hrvatskoj i hrvatski je državljanin, koji pohađa školu u Hrvatskoj, dodeljuje roditelju koji u Hrvatskoj ima privremeno boravište, prvi put se, kako pišu mediji, jer ja o tome nemam nikakvih saznanja kao majka, na sednici veća Županijskog suda u Splitu opstruira donošenje odluke i to od strane manjine (jedne sudije), gdje prvi put sudija traži svoje izuzeće, jer se ostali članovi veća ne priklanjaju njenom stavu, što se također nije gotovo nikad dogodilo. O tome mi poruke šalju ljudi iz struke, jer ja to ne znam. Jer ja sam samo mama koja pati. Moj korona virus ima leka i zove se pravda. Njena sporost znači da ja svoje dete mogu da zagrlim  tek u utorak u 15 sati. 

A zna se kome je kroz račune u Hrvatskoj prošla milijarda kuna, zna se ko je platio igralište školi koju moj sin, nažalost, pohađa, jer su ga tamo vukli, pretili mu zato što sam jedina majka u Hrvatskoj kojoj je zabranjeno da po moje dete umesto mene u školu dođe moja majka, moja nećaka i moj suprug, s kojim sam u braku više od pola detetovog života- napisala je Seve na svom Instagram profilu.