• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

26.02.2020

13:14

POČINJE BORBU ZA SINA! Prošlo je tri meseca otkako je Severina izgubila STARATELJSTVO - Milan uputio TUŽBU zbog OVOGA!

Estrada

POČINJE BORBU ZA SINA! Prošlo je tri meseca otkako je Severina izgubila STARATELJSTVO - Milan uputio TUŽBU zbog OVOGA!

Podeli vest

Evo šta pevačica na to kaže...

Severina Kojić kreće u sudsku borbu za starateljstvo nad osmogodišnjim sinom Aleksandrom! Kako saznaje Hit, pevačica će se već u martu suočiti sa bivšim partnerom Milanom Popovićem.

SEVERINA NE VRAĆA MILANU DETETOV PASOŠ! Pevačica KRŠI PRESUDU - sledi paprena kazna OD NEKOLIKO HILJADA EVRA!

- Severina je uložila žalbu Višem sudu u Splitu, suđenje počinje već u martu! Na prvom ročištu bi trebalo da se sastanu njihovi advokati, a na sledećem Milan i Severina. Ona je ubeđena da će vratiti starateljstvo nad sinom, koje je u novembru pripalo Popoviću. Spremila je dokaze da je odgovorna majka i da joj je načinjena nepravda. Seve smatra da dete treba da odrasta pored majke, a ne pored oca koji je, kako je navela, više posvećen poslu nego sinu - kaže naš izvor.

Foto: instagram printscreen/severina

Severina je nedavno nagovestila da će pokušati da vrati starateljstvo.

- Kada naučite lekciju, treba da idete dalje. Jedino što nam treba su zdravlje i mir u duši. Upali smo u čudan rijaliti iako to nismo želeli. Aleksandar i ja imamo samo jednu želju. I ispunićemo je - rekla je pevačica.

UDARILA I NA SVEKRA! Severina UKLONILA PREZIME Kojić, a sada ŠOKIRALA POTEZOM - otpratila KEBU sa Instagrama! Sve miriše na KRAJ

Sa druge strane, Milan je tužio Severinu jer mu još nije predala pasoš njihovog sina Aleksandra!

- Severina je zadržala detetov pasoš. Trebalo je da ga vrati još u novembru, kad je izgubila starateljstvo, a onda je obećala da će to da uradi 3. januara. Međutim, ni tada to nije učinila, pa je Milan rešio da je tuži. On kao staratelj mora da ima sve dokumente svog sina, uključujući i pasoš - kaže naš izvor.

Foto: Informer

Hoće dete sa Igorom

Severina priželjkuje da dobije dete sa Igorom Kojićem, s kojim je u braku pet godina.

- Igor je kao otac mom Aleksandru, tako da već imamo dete, ali ne dižemo ruke od još jedne bebe. Eto, nedavno je jedna žena rodila u 56. godini - rekla je pevačica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija