Autor: Informer.rs

17.03.2020.

20:30

Foto:

Džet set

OVO NIJE SMELA DA JOJ PRIREDI! Nataša Bekvalac čestitala ćerki rođendan - KORONA JE NATERALA DA URADI OVO! (FOTO)

Nataša Bekvalac je na današnji dan, pre 13 godina, postala je majka. Svom tadašnjem suprugu Danilu Ikodinoviću rodila je ćerku Hanu. S obzirom da vlada korona virus i da je proglašeno vanredno stanje, njih dve su rešile da ovaj rođendan proslave drugačije.

ŠOKANTAN SNIMAK! Severina moli Milana da je pusti da vidi SINA - Satima čeka ispred zgrade! Oglasila se Karleuša - ZGROMILA GA KOMENTAROM! (VIDEO)

NATAŠA BEKVALAC U STRAHU ZBOG KORONAVIRUSA! Pevačica priznala - "Ne izlazim iz kuće, zabrinuta sam..."

Informer

 

Naime, Nataša je na svom profilu objavila fotografiju sa svojom ćerkom Hanom, čestitala joj rođendan, i napisala kako će da ga proslave.

UKIDA SE ZADRUGA 3? Nepotvrđena informacija KRUŽI INTERNETOM - Fanovi rijalitija VAN SEBE - Svi čekaju ODLUKU VELIKOG ŠEFA! (FOTO)

Informer

"Mojoj prvoj, najvećoj ljubavi i radosti danas je divan dan, divan dan njoj je 13. rođendan, rođendan... Zabranila mi je da pišem bilo šta, pa i ovo radim krišom. 13 godina najponosnija sam mama na svetu... Koliko si me namučila dok sam te rađala, toliko me usrećuješ i odmaraš dok te odgajam i kraj tebe dišem svaki dan. Dogovorile smo se da se sve četiri večeras lepo obučemo, napravimo predivnu večeru, slušamo super muziku i proslavimo njen divan dan. Napravila sam i tortu, pristala je! Je-je-je",ushićeno je napisala Nataša u opisu slike.

GO*NO LICEMERNO, NI 5 GRAMA TI NEĆE BITI DOVOLJNO! Sergej ponovo potkačio Bekvalčevu, njen prijatelj mu brutalno odgovorio! (FOTO)