• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2020

20:01

ŠOKANTAN SNIMAK! Severina moli Milana da je pusti da vidi SINA - Satima čeka ispred zgrade! Oglasila se Karleuša - ZGROMILA GA KOMENTAROM! (VIDEO)

Estrada

ŠOKANTAN SNIMAK! Severina moli Milana da je pusti da vidi SINA - Satima čeka ispred zgrade! Oglasila se Karleuša - ZGROMILA GA KOMENTAROM! (VIDEO)

Podeli vest

Oglasile se mnoge koleginice i poslale joj podršku

Pevačica Severina Kojić odlukom suda izgubila je starateljstvo nad maloletnim sinom, koji sada živi sa svojim ocem Milanom Popovićem u Beogradu. Severina je dobila dozvolu da viđa sina u određenim vremenskim intervalima i na određeni period, a upravo danas bio je njen dan da bude sa sinom.

POČINJE BORBU ZA SINA! Prošlo je tri meseca otkako je Severina izgubila STARATELJSTVO - Milan uputio TUŽBU zbog OVOGA!

Foto: printscreen instagram

Pevačica je došla u Beograd, ispred Milanovog stana, ali ju je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje. Naime, njen bivši suprug odlučio je da joj ne preda sina zbog epidemije koronavirusa, tako da je ona satima čekala ispred ulaza, nakon čega je snimila i video i objavila ga na svom Instagram profilu.

(FOTO) SEVERINA OTKRILA KO JOJ JE OMILJENI POLITIČAR! Javno ga je podržala OVOM PORUKOM!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 17. Мар 2020. у 9:00 PDT

 

- LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2. DEO - KAD SRCE BOLI Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovde provesti celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim pretnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dete, koje nije videlo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedelju je rekao da je kod svoje braće, pa da će mi ga dati u ponedeljak. Onda se predomislio i juče. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta, o kojem me uopšte nije izvestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao ni da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata - napisala je pevačica uz snimak.

LUNA VIŠE NEĆE BITI NAŠ GOST! Nakon ŠOK SNIMKA gde peva UŽIVO, oglasio se VLASNIK DISKOTEKE - Ništa nije stavljeno u MIKSETU, to je NJEN GLAS (VIDEO)

Severina je dobila ogromnu podršku ispod ove objave i snagu da nastavi borbu za svog sina. Jelena Karleuša i Kija Kockar su ljuto komentarisale video:

- Bednik, sve se to kad tad vrati - napisala je Jelena dok je Kjia dodala: ''Skot!''

Foto: printscreen/Instagram

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 4 godine

sta je guske a kad je ona njega vukla za nos i nije dozvoljavala da vidi sina vi guske ste cutale jer ste kao i ona laka roba sram vas bilo

Amater

pre 4 godine

PAMETAN COVEK SVE JOJ VRACA A JAVLJAJU SE DVE PRINCEZE JEDNA BEDNICA MORALNA I SKOTINA OD RIJALITIJA...

Miki

pre 4 godine

Bravo za Amatera... Da li su je podržale Stanija i Soraja?

goran

pre 4 godine

Moralne jelena i kija. Znam da se imena pišu velikim slovom, ovo je bilo namerno.

zoran

pre 4 godine

Farma bezobraznih i beskrupuloznih curki..misle da imaju zlatnu koku..haha

Kiki

pre 4 godine

Odvratno prenemaganje i samoreklamerstvo. Cirkus. Jadno dete! Pa ko bi pustio da mu dete raste u kući Kojića???? A od ove dve raspale d..ljetine se ne može živeti!

Nebojsa

pre 4 godine

A svi zaboravili sta je ona njemu radila, kako ga je ucenjivala i maltretirala i na kraju rodjenom detetu nije dala da ide u skolu zbog cega joj je dete i oduzeto. A javila se Karleuša hahaha pa nisu svi šonjo Dusko cija se zena svalerala i dovodila svalera cak u stan a glumi sveticu, hahaha a javila se i nekakva Kijavica u sred korone ili kija kako se to zove ista kao i Karleusa. Sikter i podrska Milanu.

Sandra

pre 4 godine

Popović je do sada bio korektan u tim odnosima i svašta pretrpeo od Severine. Ako je u samoizolaciji zbog boravka u inostranstvu onda to mora i da se poštuje. Kukanje ne pomaže.

NKM

pre 4 godine

A kad preuzme dete za vikend onda ga ostavi rođaki, a ona ode negde u inostranstvo na nastup. Muka mi je od nje, a i od ovih što je podržavala. Kako je sejala, tako danas žanje.

Slobodan gradjanin

pre 4 godine

Skupile se sve tri kamenjarka neznas koja je gora i sad laprdaju. Nijedna nije dostojna da buđe majka i vaspitava decu. Kako imaju obraza da bilo šta pričaju jedna nabija rogove muzu, druga se je.e ko zecica sa svakim ko je hoce a Severina zbog samo reklame snimala i objavila svoje pornice. I to su majke koje treba da vaspitava ju decu. More Sve tri treba zatvoriti u ludaru.

Nenad Stojev

pre 4 godine

Ne,ne greška! Sad njoj Bog vraća za sve što je radila Milanu! A podršku joj daje patološka preljubnica i ona što lomi wc šolje po rijalitima sa razvaljenim kukovima!

Glupost je mnogo teska boljka

pre 4 godine

Stvarno jaka majka. Kao njoj se srce cepa i sve to bas na drustvenim mrezama? Pozitivna na koronu, a dolazi da vidi dete? Znam da ima samo osnovnu skolu, ali ovaj nivo gluposti je zapanjujuci! Bolje bi joj bilo da sedi kod kuce i prati casove na TV, pa da prvo osvezi ostatke znanja iz osnovne i onda predje i na srednju skolu. U njenom slucaju definitivno nece da se baci, a mozda bi joj u praznoj glavi upalilo i zasto joj Milan ne da da "vidi" sina.

Snezana

pre 4 godine

Treba joj reklama.Ako misli bilo ko da je sad vreme za reklamu svaka mu cast. Neka sama razmislja o svojim postupcima

BSD

pre 4 godine

Ona da gleda najbolji interes njenog djeteta, ne bi ni trazila da dijete izlazi iz kucnog karantina, podržala bi oca u njegovom pokušaju da sacuva dijete od virusa. Ali zena glumi zrtvu i koristi dijete za svoju popularnost...uzasno i sebično!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija