• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Gajić

17.03.2020

13:45

LUNA VIŠE NEĆE BITI NAŠ GOST! Nakon ŠOK SNIMKA gde peva UŽIVO, oglasio se VLASNIK DISKOTEKE - Ništa nije stavljeno u MIKSETU, to je NJEN GLAS (VIDEO)

Rijaliti

LUNA VIŠE NEĆE BITI NAŠ GOST! Nakon ŠOK SNIMKA gde peva UŽIVO, oglasio se VLASNIK DISKOTEKE - Ništa nije stavljeno u MIKSETU, to je NJEN GLAS (VIDEO)

Podeli vest

"Bila je odrađena tonska proba, koju je potvrdio njen tehničar"

Internetom već danima kruži snimak lajv nastupa Lune Đogani, koji se desio malo pre ulaska u "Zadrugu 3".

PUKLA BRUKA! Isplivao snimak Luninog nastupa, ZVUČI JEZIVO! Đoganijeva prošla kroz PAKAO, urlala: "Di-džej je stavio nešto u MIKSETU!"

Na videu Luna peva uživo, a po mišljenju mnogih i nje same, ona ne zvuči baš najbolje (poslušajte OVDE).

 

Pobednica "Zadruge 2" rekla je da je za to kriv DJ, koji je "nešto stavio u miksetu".

- Znate šta, 60 odsto estrade ne zna da peva, ali njih niko ne dira. Samo mene. Snimak na osnovu kog tvrde da ne umem da pevam napravljen je u jednom klubu, gde se čuje samo moj glas preko matrice koja je smanjena, a mikrofon je pojačan. Di-džej je ubacio nešto u miksetu, a dok pevam, zadišem se jer non-stop igram. Imam ozbiljnu koreografiju. Ako uđete na profil tog kluba, videćete da tako zvuče sve javne ličnosti koje tamo nastupaju. Ima i onih koji zvuče gore od mene. Mogla sam da im napravim haos zbog tog snimka koji su pustili, ali neću da prljam ruke. Ne kažem da sam sjajan vokal, ali nisam toliko loša koliko je ispalo na snimku - rekla je Luna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jan 31, 2020 at 5:10pm PST

 

Kako bismo čuli obe strane priče, kontaktirali smo vlasnika "Grande kluba" u Tuzli, koji je bio voljan da podeli utiske o nastupu sa nama.

- Kao i svakog zaposlenog, tako ću i DJ-a koji je vrteo to veče, Nemanju, zaštiti i ograditi od bilo kakvih manipulacija. Nije ništa bilo ubačeno u miksetu, jer je to nemoguće. Tonska proba je bila odrađena i potvrđena od strane njenog tehničara, samim tim je sve bilo spremno za nastup gosta. Renovirali smo klub i imamo odlično ozvučenje. Pevanje koje se čuje na snimku je čisto i samo njeno, bez ikakve studijske modifikacije ili ulepšavanja istog. To je jednostavno njen glas. Onako kako se spremala, tako je i zvučalo. 

Kakva je posećenost bila to veče? 

- Poseta njenog nastupa bila je zadovoljavajuća. Objekat prima do 1000 ljudi i bio je srednje popunjen. Ono što je očigledno, jeste da Luna ima određeni broj fanova koji je podržavaju i koji su samo zbog nje došli to veče.

Da li je imala neke specijalne zahteve to veče?

- Ništa specijalno nije traženo sa njene strane.

ANKETA! KO JE NAJVIŠE USPEO POSLE ZADRUGE? Rijaliti ELITA odmerava snage - Gledaoci PRAVEDNO GLASAJU!

Da li biste je posle svega ponovo ugostili?

- Iznenađeni smo njenom negativnom konstatacijom oko gostovanja u našem klubu. Pošto za svoj nastup traži krivca u nama, mi kao klub imamo stav da je više nećemo zvati da bude naš gost. Hvala joj što je bila, ali smo saradnju završili. Želim joj sreću u "Zadruzi".

Najnovije vesti iz "Zadruge" stavite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 4 godine

Evo kako kreve medijski linc na devojku....nosicete je na dusi.

Goca

pre 4 godine

Koji bre medijski linc? Sta pricas? Pa ima li veceg medijskog linca od linca koji joj rade roditelji i decko? Devojka je zivi blam.Ona je ne vidjena bruka.

Ana

pre 4 godine

A sto ne objavite da je 1.u trendingu sa MCYankom!!!?

Voki

pre 4 godine

Mislim da bi bio HIT kad bi ona i Miljana Kulic otpevale negde neki duet.To bi bas voleo da vidim uzivo.Xa,xa.

Nesa

pre 4 godine

Ma nije ona kriva. Ona samo uzima od budala. Nju su kao pevaljku napravili korunpirani (placeni i neobjektivni) mediji. Pomogli im producenti sa mocnom tehnikom. Dalje vlasnici splavova i sumnjivih mesta, ali isto tako i omladina ogranicenog ukusa i senzibiliteta. Dakle u svom nabrojanom blatu, porodili su "ZVEZDU" koja jadna i ne vidi da treba da se stidi svojih pokusaja pevanja jer jednostavno, bog joj nije dao sluha i objektivnosti da vidi koliko je ovo uzasno.

rale

pre 4 godine

predlazem luni da odrzi koncert gde ce se besplatno deliti maske i dezinfekcijska sredstva.garantujem bice vise od 100.gledalaca.sa time da umesto luna napise luda

goran

pre 4 godine

ma ovo je bio linč prema gostima. Zašto joj neko ne kaže da nezna da peva i da nikad ne može biti anastazija ražnatović.

Irena

pre 4 godine

Pa dajte mi jednu pevacicu iz te branse koja bolje peva... sve su iste samo dobar marketing i dobra mikseta i sve ide ko po loju. Evo vam primer Karleuse ona ne peveva neko kuka kad nema miksete a riba puca od popularnosti...jer zna kada treba da se slika gola ,kada da nekog napadne i sve tako u krug,tako da nemojte da napadate dete svako ima pravo da peva pa i ona.

mmarko

pre 4 godine

ljui sad se ne zajebavam pricam ozbiljno jel ima neko imalo mozga da bilo sta pozitivno kaze o njenom pevanju pa svi su culi i videli i svi znaju kako ta Nosata Caplja Krestalica peva pa ona je narikaca pe jel vi vidite kako pevaju zvezde Granda pinkove zvezde na stotine neznas koga da eliminises pa on im nije ni do clanaka o cemu bre pricamo ona nema veze sa pevanjem cuj kaze nije na tatu i mami pa so kakvu karijeru ima Razija Bukva I Gezmedin Djogaj koju ajde neka mi samo neko kaze jeste li vi normalni

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija