27.03.2020.

07:00

Foto:

Džet set

OGLASIO SE ŽIRI ZVEZDA GRANDA! Evo kad su POSLEDNJI PUT SRELI DAVIDA - otkrili da li STRAHUJU da su i oni ZARAŽENI KORONOM!

Saša Popović, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Viki Miljković, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac i Jelena Karleuša naglašavaju da su Đorđa poslednji put sreli još 26. februara, kada su snimali "Zvezde Granda".

Informer

- Sa Đoletom sam u svakodnevnom telefonskom kontaktu, nadam se da će sve biti u redu. Poslednji put smo imali fizički kontakt 26. februara. Svi smo dobro, zdravi smo, očekujemo da sve ovo prođe i da se svi zajedno vidimo što pre. Najvažnije je da sada svi budemo kod kuće i pobedimo u ovim teškim vremenima - kaže Popović, a Đurišićka dodaje:

ĐORĐE DAVID SE OGLASIO IZ BOLNICE: Užasno se osećam, kašljem i bole me pluća (Video)

- Đorđe David je mlad, jak i pozitivan čovek. Sigurna sam da će izaći kao pobednik, jer ne može drugačije! Verujte mi da ne strahujem da li sam zaražena. Samo je potrebno da verujete u Boga, da imate strpljenje i da ostanete u svojim domovima i sve će biti u redu.

Informer

Bosanac i Bekuta poručuju da nemaju nikakve simptome.

- Ne plašim se zaraze jer sam Đorđa video pre više od mesec dana. Nadam se da će biti dobro. Sedim kod kuće, pridržavam se svega što stručnjaci kažu i samo njih slušam. Pošto sam prošle godine imao operaciju na srcu, preporučeno mi je da se krećem, ali to mi je u vanrednoj situaciji onemogućeno. Pošto sada psi imaju veću slobodu od penzionera, rekao sam ćerki da uzme povodac i da me prošeta, neću pričati, samo ću lajati - priča Bosanac, a Bekuta dodaje:

(FOTO) NE KAPIRAM, OČAJAN SAM! Đorđe David je potvrdio da je pozitivan na koronavirus, a njegova poruka će vas UZDRMATI DO SRŽI!

- Ne strahujem da sam zaražena. Da jesam, do sada bih sigurno imala simptome jer je prošlo mesec dana od našeg susreta.

Informer

Viki i Marija su poslali poruke podrške kolegi iz žirija.

- Verujem da će Đorđe pobediti! Mora da bude jak! - rekla je folkerka, a pop zvezda je dodala:

- Svi smo uz Đoleta! Nisam u panici da sam zaražena. Ja sam već dve nedelje u karantinu i osećam se dobro. Ponašam se odgovorno i po propisima.