Autor: Informer.rs

08.04.2020.

16:48

Foto:

Džet set

OGLASILI SE IZ GRANDA! Zbog stanja u zemlji PREKINUTO SNIMANJE takmičenja "ZVEZDE GRANDA" - evo šta će dalje biti!

Zbog trenutne situacije u zemlji, snimanje takmičenja "Zvezde Granda" je obustavljeno.

S obzirom na to da se spekuliše da se aktuelna sezona više neće snimati, te da će gledaoci imati priliku ponovo da gledaju "Zvezde Granda" tek na jesen i to u novoj sezoni, iz produkcije Granda su se oglasili i rekli.

PREKIDAJU SE ZVEZDE GRANDA?! Karleuša je bila deo ŽIRIJA, sada je njen PR saopštio šta će biti sa takmičenjem ove sezone (FOTO)

- Zvaničan stav ove kuće je da ukoliko vanredno stanje potraje do juna, "Zvezde Granda" nastave da se snimaju od jeseni, ali kao nastavak ovogodišnje sezone. Budući da je još uvek na snazi vanredno stanje zbog pandemije Covid-19, ne možemo s preciznošću potvrditi datum nastavka snimanja "Zvezde Granda". To zavisi od situacije u našoj zemlji, ali i u zemljama u regionu s obzirom na to da naši kandidati dolaze iz cele bivše Jugoslavije - otkrili su oni i nastavili...

Informer

- Preciznije, ukoliko vreme ne bude na našoj strani i do toga dođe, o svemu ćemo naknadno obavestiti kanidate i od jeseni nastaviti kao da prekida nije ni bilo. Ništa se neće promeniti! U svakom slučaju, naši kandidati nemaju razloga za bojazan, ukoliko nas vanredno stanje omete da sezonu zavrsimo do juna, nastavicemo je u septembru. - poručuju u zvaničnom saopštenju "Grand produkcije".

Informer

DEVOJČICE MOJA, POČIVAJ U MIRU! Naša popularna pevačica podelila TUŽNU VEST - NJENE REČI TERAJU SUZE NA OČI!