Autor: Informer.rs

13.04.2020.

07:00

Foto:

Džet set

KEBA VOLI DA JE SNIMA! Severina sa SVEKROM pravi klipove o kojima ESTRADA BRUJI - Igor se POVUKAO!

Severina Kojić postala je jutjuberka! Pevačica tokom pandemije korone nema koncerte, pa pokušava da zaradi dok je u karantinu u kući svog svekra Dragana Kojića Kebe. Pop zvezda je osmislila emisiju "Seveteve", koju svake subote emituje na svom Jutjub kanalu, na kom ima 604.000 pratilaca.

JOŠ JEDAN KUĆNI SNIMAK! Svaki muškarac SANJA da mu Severina OVAKO ČISTI KUĆU - ZOGER KORISTI KAO ŠIPKU! (VIDEO)

Informer


Severinu uglavnom snima svekar Keba, koji se i pojavljuje u nekim kadrovima, dok se njen suprug Igor isključivo nalazi iza kamere. Pop zvezda je u svojoj emisiji pokazala kako je ofarbala jaja za katolički Uskrs, koji je proslavila juče.

PROŠLO JE ČAK 5 GODINA! Severina na tren ZABORAVILA SINA - Danas je OVAJ ČOVEK RAZLOG NJENE RADOSTI!


- Farbala sam jaja za sina Aleksandra. Već 30 dana nisam ga videla, zagrlila, uspavala, osetila njegov miris i zaspala pored njega. On je svih proteklih sedam godina ovaj praznik provodio sa mnom. Sigurna sam da će mu se dopasti zeke, tračice i sličice. U staroj Jugoslaviji su sličice bile skupe, pa smo štedeli na njima, a sada ću cela jaja da izlepim njima - rekla je pevačica.Seve se oprobala i kao astrolog, pa je fanovima pročitala šta im zvezde poručuju u narednih sedam dana. Potom im je preporučila da tokom epidemije korone gledaju "Doktora Živaga" i sa Kebom je odglumila scenu iz tog filma. Kad je on u jednom trenutku kinuo, Seve je pobegla, ali je ubrzo rekla da su se samo šalili i sa svekrom zapevala.

Informer

Severina Kojić se verovatno ugledala na najpoznatijeg jutjubera u regionu Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase. Ovaj jutjuber se javno pohvalio da mesečno zarađuje i do 27.000 evra, a koliko će Seve inkasirati od svog novog posla, verovatno ćemo saznati narednog meseca.

SEVE OSTALA KOD KOJIĆA! Keba je TERA DA JEDE OVO SVAKI DAN! Pevačica TUGUJE - danima nije videla SINA!