• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

30.03.2020

08:06

SEVE OSTALA KOD KOJIĆA! Keba je TERA DA JEDE OVO SVAKI DAN! Pevačica TUGUJE - danima nije videla SINA!

Estrada

SEVE OSTALA KOD KOJIĆA! Keba je TERA DA JEDE OVO SVAKI DAN! Pevačica TUGUJE - danima nije videla SINA!

Podeli vest

Ne može da se vrati u Hrvatsku

Severina Kojić je u karantinu kod svekra Dragana Kojića Kebe i ne može da se vrati u Split! Hrvatska pevačica je još pre 13 dana sa suprugom Igorom došla u Beograd kako bi videla sina Aleksandra. U međuvremenu su zatvorene granice zbog epidemije koronavirusa, pa je Seve primorana da ostane u Kebinoj kući na Bežanijskoj kosi.

PROGLASIO JE KARANTIN NA DAN MOG TERMINA! Severina OČAJNA - nije videla SINA: "Molila sam, ali nije hteo..." Otkrila SVE!

Kojić za Informer kaže da uopšte ne izlaze iz kuće i da on i snajka po ceo dan pevaju.

- Pevanje podiže imunitet, zato se u našoj kući stalno ori pesma! Svima preporučujem da pevuše ovih dana, ali isključivo u svom domu. Eto, i mi sedimo kod kuće i uživamo. Situacija koja nas je zadesila zahteva veliki oprez i mi se tako ponašamo - priča Keba i dodaje da stiže da snajki piše pesme za novi album:

Foto: Printscreen YouTube/Severina


- Sviram gitaru i komponujem svaki dan po jednu pesmu. Pored toga, pišem poeziju, koju sam prestao da pišem još u srednjoj školi, ali i usavršavam engleski jezik. Trudim se da ga što bolje naučim. Većina ima previše slobodnog vremena, pa zašto da ga pametno ne iskoristimo?!

ŠOKANTAN SNIMAK! Severina moli Milana da je pusti da vidi SINA - Satima čeka ispred zgrade! Oglasila se Karleuša - ZGROMILA GA KOMENTAROM! (VIDEO)

Popularni folker, njegova snajka, sin i supruga jačaju imunitet tako što svakog dana jedu beli luk!

- Jedite što više limuna i belog luka, prestanite da pušite i pijete alkohol i svaki dan uzimajte vitamine! Svima savetujem da budu optimisti jer će sve ovo uskoro biti juče - kaže Keba za Informer.

"SVE PLAČE U MENI!" Severina objavila snimak ''Moj Zagrebe...'' U SUZAMA spomenula i SINA kojeg još nije videla! (VIDEO)

Severina je juče na Instagramu imala prenos uživo iz Kebine kuće. Pevačica je rekla da joj ne pada teško što je zatvorena.

- Nevidljivi neprijatelj oterao nas je kući i podsetio nas da je krajnje vreme da shvatimo da je porodica vrlo važna. Ovo vreme izolacije koristim da se čujem sa mnogim dragim ljudima s kojim nisam pričala godinama - rekla je pevačica i požalila se da pati što dugo nije videla sina Aleksandra:

Foto: printscreen

- Nisam zagrlila svog dečaka već 16 dana! U meni je more tuge zbog toga, nadam se da ću ga uskoro videti!

Podsetimo, Severina je 17. marta došla u Beograd da bi videla sina, ali joj to nije dozvolio detetov otac Milan Popović. Ona je satima zvonila na vrata svog bivšeg partnera, a na kraju se javno požalila na Instagramu:

IGOR KOJIĆ: Milan koristi koronu da psihički uništi Severinu! TO NE RADE NORMALNI LJUDI, TO NE RADE ŽIVOTINJE...

- Čekam i molim da vidim osmogodišnje dete, koje nije videlo majku punih pet dana! Nije mi dopustio u subotu, a u nedelju je rekao da je kod svoje braće, pa da će mi ga dati u ponedeljak. Onda se ponovo predomislio. Kada je danas konačno trebalo da ga vidim, proglasio je izolaciju za Aleksandra i sebe i nije mi dopustio da vidim dete. Nije čak dao ni da mi Aleksandar mahne kroz balkon.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija