• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2020

13:47

"SVE PLAČE U MENI!" Severina objavila snimak ''Moj Zagrebe...'' U SUZAMA spomenula i SINA kojeg još nije videla! (VIDEO)

Estrada

"SVE PLAČE U MENI!" Severina objavila snimak ''Moj Zagrebe...'' U SUZAMA spomenula i SINA kojeg još nije videla! (VIDEO)

Podeli vest

Nije joj lako!

Poznata pevačica Severina Kojić objavila je na svom Instagram profilu uznemirujuće snimke. Naime pevačica je podelila video zapis sa ulica Zagreba na kojem se može videti kako se tamošnje snage nose sa situacijom koja ih je zadesila u ranim jutarnjim časovima, kada je predstonicu Hrvatske potreslo više zemljotresa.

ŠOKANTAN SNIMAK! Severina moli Milana da je pusti da vidi SINA - Satima čeka ispred zgrade! Oglasila se Karleuša - ZGROMILA GA KOMENTAROM! (VIDEO)

Severina je uz snimak napisala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Mar 12, 2020 at 6:34am PDT

 

(FOTO) ŠOK! Milan Popović nikad gore OPLEO po Severini: Ona je PORODIČNI NASILNIK! A onda se oglasio Igor Kojić!

- "Zatočena" sam u Beogradu, jer sam došla za svojim sinom, kojeg još nisam vidjela... Ali jutros moj Zagreb, potres... Sve plače u meni... Hvala liječnicima, vojsci, vatrogascima i hvala i bravo BBB-ima koji su se odmah organizirali i pomagali bebama i rodiljama u Petrovoj bolnici. Budimo solidarni, samo to je sada važno. Budimo ljudi u ovo neljudsko vrijeme.

 

https://www.instagram.com/tv/B-CR5d8hvSd/?utm_source=ig_embed

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija