17.04.2020.

23:00

Foto:

Džet set

IMAMO POBEDNIKA! Poznati su nam pokazali kako su ofarbali JAJA - pogledajte ko je bio NAJORIGINALNIJI! (FOTO)

Današnji praznik - Veliki petak je u domovima naših javnih ličnosti protekao u miru i farbanju jaja. Naše zvezde spremno dočekuju Vaskrs, a danas su uživale u ukrašavanju jaja. 

Estradne ličnosti su podelile delić atmosfere sa redakcijom portala Informer.rs i otkrile nam kako su ukrasile vaskršnja jaja.

OVE GODINE JE SVE SKROMNIJE! Vesna Đogani prava domaćica - ofarbala JAJA U CRVENO! Evo kako se u njenom domu obeležava VASKRS (FOTO)

Vesna Đogani je kao prava domaćica ofarbala jaja u crvenu boju, boju Hristove krvi i sve ih premazala uljem, tako da se sijaju. 

Informer

Pevačica Kristina Kija Kockar je, kao i uvek, pokazala svoju kreativnu stranu.

Kija se potrudila da njena korpica bude napunjena jajima svih boja.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Apr 17, 2020 at 4:25am PDT

Mia Borisavljević i njena jača polovina Bojan Grujić su uživali u farbanju jaja, a u ukrašvanju im je pomogao i najmlađi član njihove porodice - ćerka Ema. 

Informer

Ana Sević se svojski potrudila da ovaj praznik bude pravi užitak za njenu naslednicu, te su se na stolu pored savršeno ukrašenih jaja, našli i svakojaki ukrasi kojima je pevačica dekorisala trpezu.

Informer

S obzirom na to da se pevačica Nadežda Biljić nedavno porodila i dobila sina sa Tomislavom Panićem, ovo je prvi Vaskrs koji će provesti zajedno, a Veliki petak je i u njihovom domu obeležen farbanjem jaja. 

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic) on Apr 17, 2020 at 9:26am PDT

Aleksandra Subotić, bivša zadrugarka, ovaj Vaskrs provodi sa svojim verenikom Pecom i ćerkom Magdalenom koja joj je ove godine pomogla u ukrašavanju jaja. 

Informer

Pevačica Jelena Kostov je kako nalažu običaji danas ofarbala jaja, premazala ih uljem i poređala ih u korpicu.

TANJU SAČEKAO ŠOK PRIZOR U STANU! Evo šta se desilo u POLICIJI - Nakon navoda da ju je MALTRETIRAO MUŽ, oglasili se iz njenog tima!

Informer

Stanija Dobrojević će ovaj Vaskrs provesti u izolaciji. Ona je napunila punu korpu kinder jaja, a ofarbala je samo jedno crveno, da joj bude čuvarkuća.

Informer

Mnogi misle da je baš njena korpa najoriginalnija.

Informer

instagram/stanijadobrojevic

Bivša zadrugarka i sportistkinja Ljuba Pantović se takođe pohvalila da je danas bila vredna i ofarbala jaja u svim bojama. Bilo je tu crvenih, plavih, zelenih, išaranih. 

Informer

BONUS VIDEO